Інгредієнти
- Сало з бочка – 400 грамів;
- Часник – головка;
- Питна вода – 0,5 літра;
- Кухонна сіль – полустаканчик;
- Перець духмяний – 9 горошків;
- Перець чорний горошком – 5 шт.;
- Лаврове листя – 2 штуки;
- Насіння гірчиці – 10 грамів.
Приготування
Спеції покладіть у каструлю та залийте водою. Закип’ятіть маринад, а потім притиште вогонь та варіть протягом 5 хвилин. Готовий маринад залишіть трохи охолонути. Далі вичавіть часник та додайте у теплий маринад.
Сало наріжте шматками та складіть у скляну банку. Залийте сало холодним маринадом. Банку з салом поставте у холодильник на три доби. Після приготування дістаньте сало, просушіть паперовим рушником та покладіть у морозильну камеру на 10 хвилин.
Зберігайте сало у морозилці, а перед подачею дістаньте та наріжте тонкими шматочками.