Інгредієнти:
3 курячі грудки;
0,5 ч. л. солі;
10 – 13 горошин чорного перцю;
25 г желатину;
3 ст. очищеної води;
4 – 5 шт. листя лаврушки.
Приготування:
Промиті грудки викласти в казан. Відразу висипати до них лаврушку, сіль і перець. Залити продукти теплою водою і відправити варитися. Після закипання рідини готувати м’ясо близько 40 хвилин. В процесі обов’язково потрібно знімати пінку з поверхні води.
Зняти з кожної грудки м’ясо розділити на волокна. Кістки викинути.
Курячий бульйон процідити і відправити в нього якісний желатин. Залишити набухати після ретельного перемішування на 4 – 5 хвилин.
У пляшку з широким горлом (наприклад, молока) висипати відразу все зняте з кісток м’ясо.
Залити курятину злегка остигнув бульйоном. Перемішати вміст пляшки і залишити на ніч у холодильнику.
Вранці акуратно зрізати пластик і подати рулет із курячого філе з желатином в якості холодної закуски. Попередньо зручно порубати на невеликі шматочки.