- Іноді хочеться чогось смачного і нашвидкоруч. До таких страв належить шаурма.
- Інгредієнти:
- Лаваш — 2 шт
- Огірок — 2 шт
- Корейська морквина — 200 гр
- Помідори — 2 шт
- Ковбаса — 400 гр
- Листя пекінської капусти — 5-6 шт
- Сир — 150 гр
- Кетчуп, майонез — до смаку
- Пучок свіжої зелені
Приготування
Ковбасу ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо на сковорідці протягом 10 хвилин. За смаком можна додати приправ.
Помідори ріжемо тоненькими кружальцями. Тоненькою соломкою нарізаємо огірки. Тонко шаткуємо капусту. Рубаємо зелень. Натираємо сир на крупній тертці.
Спочатку на лаваш викладаємо ковбасу. Викладаємо помідори і огірки. Додаємо капусту, зелень. Потім викладаємо шар корейської моркви, сиру, додаємо майонез і кетчуп. Загинаємо краю лаваша і звертаємо рулетом.
Гріємо шаурму на сковорідці з товстим дном. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до появи рум’яної скоринки.