Інгредієнти: на 6-8 чоловік
Куряче філе 400 гр.
Шампіньйони – (або інші гриби) 400 гр.
Болгарський перець – 300 гр. (Два великих перцю).
Червона цибуля – 1 шт.
Натуральний йогурт – приблизно 200 мл.
Діжонська гірчиця – приблизно 4 ч.л.
Оливкова олія – для смаження
Сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
- Помийте і висушіть паперовим рушником філе грудки. Загорніть в харчову плівку і акуратно відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
- Розігрійте сковороду-гриль (або звичайну), налийте оливкову олію і по можливості додайте кілька часточок часнику і гілочку чебрецю. Обсмажте курку на середньому вогні до готовності, це займе приблизно 10 хвилин. Остудіть і наріжте тонкою соломкою.
- Розріжте печериці на 4 часточки. Якщо ви візьмете інші гриби, ріжте приблизно так само. Всі інгредієнти цього салату повинні бути порізані досить крупно. Обсмажте гриби з додаванням оливкової олії до зникнення рідини. Посоліть і поперчіть за смаком.
- Очистіть болгарські перці від насіння і білих внутрішніх частин. Розріжте перець горизонтально на дві частини і зробіть тонкі соломки.
- Наріжте цибулю дуже тонко і обшпарте її окропом.
- Остудіть всі інгредієнти і з’єднайте у великому салатнику.
- Змішайте натуральний йогурт, гірчицю, сіль і мелений чорний перець за смаком.
- Заправте салат соусом, перемішайте та смакуйте! Смачного!