Відновлення меблів шляхом перетяжки – це реальний спосіб заощадити

Відновлення меблівСтаренький диван, улюблене крісло, зламаний стілець та інші меблі можна швидко відновити замовивши послугу з перетяжки меблів та заміни оббивки. На жаль доходи більшості громадян України на стільки мізерні, що ми не можемо дозволити собі купити щось нове, і меблі в даному питанні не виключення.

Коли щось ламається, ми спочатку намагаємось це відремонтувати самостійно, а коли не можемо відремонтувати меблі самі, то звертаємось до професіоналів. Давайте ж розберемось, що таке перетяжка меблів, що таке оббивка меблів і скільки ми можемо заощадити, якщо замовимо ці послуги замість того щоб викинути стару річ і купити нову. За приклад візьмемо ціни київської меблевої компанії «Мебель-Сервис» та порівняємо вартість ремонту певних предметів меблів з вартістю таких же нових виробів.


Що таке перетяжка та оббивка меблів

перетяжка меблівПеретяжка меблів – це дуже широке поняття. Сюди можна віднести і заміну тканини, якою оббито диван, чи крісло, і заміну внутрішнього наповнення предмету, і заміну різних механізмів та фурнітури. По суті перетяжка меблів та ремонт меблів – це два однакових поняття і відмінність їх полягає в тому, що перетяжка замовляється для м’яких меблів (диванів, крісел, кухонних куточків), а ремонт – для будь-якого іншого типу меблів (стільців, шаф, комодів, тумб, дерев'яних ліжок). Наприклад, виконуючи перетяжку дивану, майстри можуть не тільки замінити тканину, якою він оббитий, дуже часто виникає необхідність замінити і поролон, або пружини, які використовуються як внутрішнє наповнення виробу. Також дуже часто виникає потреба замінити механізм трансформації дивана та інші елементи. От всі ці роботи і відносяться до перетяжки (ремонту).

Оббивка меблів – це більш вузьке поняття. Ця послуга передбачає лише заміну зовнішнього матеріалу виробу. Наприклад, ваш домашній улюбленець подряпав поверхню крісла, або на сонці вигоріла поверхня дивана, або хтось із гостей ненароком впустив цигарку на кухонний куток і пропалив його. Ось в такому випадку й виникає потреба замінити лише поверхневу тканину виробу і замовляється послуга з оббивки м’яких меблів.

Чому вигідніше замовити перетяжку меблів, або їх оббивку

оббивка меблівЗвісно, нова річ це нова річ, і коли є можливість придбати новий якісний диван, чи крісло, то краще це зробити. Але якщо у вас вже є якісний, зручний диван і в нього лише затерлась оббивна тканина, то навіщо ж його викидати? Краще замовити послугу з оббивки м’яких меблів і просто замінити затерту тканину на нову. Так ваш диван буде виглядати як новий і якщо нікому не говорити про те що ви лише замінили оббивку, то можна і не здогадатись, що йому вже декілька років.

Ми звернулись до представника компанії «Меблі-Сервіс» (www.mebel-service.com.ua), котра вже понад 20 років надає послуги з ремонту меблів в Києві, з проханням дати відповідь на декілька запитань щодо вартості перетяжки того чи іншого предмету. Так було сформовано порівняльну таблицю в якій ми вказуємо скільки коштує той чи інший предмет меблів, а поруч вартість його ремонту в залежності від пошкодження.

Предмет   Ціна нового виробу Пошкодження та ціна ремонту 
Стілець з м’яким сидінням та спинкою 1485 грн. Заміна тканини та використання декоративних гвіздків – від 270 грн. до 800 грн. (залежить від тканини)
Крісло 3950 грн. Заміна тканини та поролону – від 1200 грн. до 2100 грн. (залежить від обраного клієнтом матеріалу)
Диван 6724 грн. Заміна матеріалу, пружин, механізму трансформації та ін. – від 1950 грн. до 4500 грн. (залежить від вартості обраних матеріалів)
Кухонний куточок 8400 грн. Від 1950 грн. до 4100 грн. (залежить від об’єму виробу та вартості витратних матеріалів)

Як бачите, вартість ремонту меблів майже вдвічі менша ніж ціна нового виробу. Якщо у вас дуже велика скрута і потрібно заощадити ще більше, то обравши дешевшу тканину, чи матеріал ви зменшите затрати на цю послугу ще в декілька разів.

Що обрати, купити нове, чи відремонтувати старе вирішує кожен для себе сам, але відновлення меблів шляхом перетяжки – це реальний спосіб заощадити.

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!