ІНГРЕДІЄНТИ:
- консервований тунець – 2 банки;
- яйця перепелині – 10 штук;
- листя салату - 3 штуки;
- помідори - 2 штуки;
- огірок свіжий - 1 штука;
- перець болгарський - 1 штука;
- фіолетова цибулина - 1 штука;
- яблуко - 1 штука;
- чорний, червоний перець та сіль (за смаком);
- зелень - 50 грамів кропу, петрушки, базиліка.
- олія - 3 ст.л.
Приготування:
Відкриваємо банку тунця, зливаємо рідину з консерви.
Рибу розділяємо виделкою на шматочки.
Відварюємо перепелині яйця, чистимо їх і нарізаємо навпіл.
Помідори і огірки миємо та нарізаємо дольками. Перець болгарський - соломкою.
Промиваємо листя салату. Рвемо їх на шматки.
Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями.
Яблуко чистимо, нарізаємо дольками.