Інгредієнти
гарбуз - 200 г;
печериці - 200 г;
картоплини - 2 штуки;
помідор - 1штука;
корінь петрушки;
цибуля - 1 штука;
рослинна олія - 2 ст. ложки;
вода - 5 стаканів;
сіль, перець та інші спеції - за смаком;
зелень.
Приготування
Гриби та цибулю нарізати невеликими шматочками, подрібнити корінь петрушки в блендері чи вручну.
Перемішати все та обсмажити на рослинній олії (підійде як соняшникова, так і оливкова).
Картоплю та гарбуз, порізані на брусочки, залити гарячою водою та варити близько 10-ти хвилин.
Додати обсмажені овочі, порізані помідори, сіль, перець та інші спеції за смаком і варити до готовності на невеликому вогні.
Готовий суп подрібнити в блендері, а перед подачею додати зелень для аромату та смаку.
В суп можна також додати сухарики або їсти його з грінками.