Пісний борщ з консервою і квасолею

Пісний борщ з консервою і квасолею

Інгредієнти:

  • Риба рубана в томатному соусі - 1 банка.
  • Квасоля червона - 1 скл.
  • Картопля - 400 г.
  • Морква - 2 шт.
  • Цибуоя - 2 шт.
  • Томатна паста - 1 ст.л.
  • Буряк столовий - 1 шт.
  • Капуста - 300 г.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Корінь селери - половину.
  • Яблуко - 2 шт.
  • Груша - 1 шт.
  • Родзинки - 30 г.
  • Соняшникова олія - 4 ст.л.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Часник - 2 зубч.
  • Сметана - 100 гр.
  • Сіль, перець, зелень за смаком.

Квасолю потрібно замочити на ніч. Для цього її звечора слід залити холодною водою. Вранці злити воду, залити нову і варити квасолю протягом 1 години.

Можна  використати консервовану квасолю.

Моркву помити, пошкребти і натерти на крупній тертці, часник роздавлюють у часникодавці, а цибулю дрібно ріжуть.

Обсмажувати цибулю з морквою, перцем болгарським і часником слід на розігрітій сковороді з соняшниковою олією протягом 10 хвилин. Потім додати в сковороду дрібно натертий буряк і томатну пасту, смажити до м'якості буряка  ще 10 хвилин.

Капусту треба дрібно нашаткувати і перекласти в каструлю разом зі звареною заздалегідь квасолею і вимитим і подрібненим коренем селери. Варити 10 хвилин.

Потім додати заздалегідь почищену і нарізану  кубиками картоплю і так само почищене і подрібнене яблуко та грушу. Варити ще 15 хвилин.

Настав час овочевої зажарки! Її виспають гарячою просто з пательні. Дадають по мірі закипання борщу рибу в томаті і лавровий лист. Варять борщ ще 15 хвилин і вимикають вогонь.

В кінці борщ солять за смаком, і перчать, фінальний штрих - додати зелень і родзинки та залишити страву умлівати під закритою кришкою.

Якщо страва гарча її вживають зі сметаною.

Календар свят

Липень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
День архітектури України
День слідчого
2
День податківця України
34
День судового експерта
56
День Військово-морських Сил Укpаїни
День військ ППО Збpойних Сил України
7
День пpацівника природно-заповідної справи
891011
Всесвітній день народонаселення
12
Всесвітній день бортпровідника
13
День рибалки
1415
День Української Державності
16
День бухгалтера
1718
Міжнародний день Нельсона Мандели
1920
День працівників металургійної тa гірничодобувної промисловості
2122232425
День системного адміністратора
2627
День флота України
День працівників торгівлі
28
День Української Державності
Міжнародний день боротьби iз вірусними гепатитами
День PR-спеціаліста
293031   

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!