Пісний борщ з консервою і квасолею

Пісний борщ з консервою і квасолею

Інгредієнти:

  • Риба рубана в томатному соусі - 1 банка.
  • Квасоля червона - 1 скл.
  • Картопля - 400 г.
  • Морква - 2 шт.
  • Цибуоя - 2 шт.
  • Томатна паста - 1 ст.л.
  • Буряк столовий - 1 шт.
  • Капуста - 300 г.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Корінь селери - половину.
  • Яблуко - 2 шт.
  • Груша - 1 шт.
  • Родзинки - 30 г.
  • Соняшникова олія - 4 ст.л.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Часник - 2 зубч.
  • Сметана - 100 гр.
  • Сіль, перець, зелень за смаком.

Квасолю потрібно замочити на ніч. Для цього її звечора слід залити холодною водою. Вранці злити воду, залити нову і варити квасолю протягом 1 години.

Можна  використати консервовану квасолю.

Моркву помити, пошкребти і натерти на крупній тертці, часник роздавлюють у часникодавці, а цибулю дрібно ріжуть.

Обсмажувати цибулю з морквою, перцем болгарським і часником слід на розігрітій сковороді з соняшниковою олією протягом 10 хвилин. Потім додати в сковороду дрібно натертий буряк і томатну пасту, смажити до м'якості буряка  ще 10 хвилин.

Капусту треба дрібно нашаткувати і перекласти в каструлю разом зі звареною заздалегідь квасолею і вимитим і подрібненим коренем селери. Варити 10 хвилин.

Потім додати заздалегідь почищену і нарізану  кубиками картоплю і так само почищене і подрібнене яблуко та грушу. Варити ще 15 хвилин.

Настав час овочевої зажарки! Її виспають гарячою просто з пательні. Дадають по мірі закипання борщу рибу в томаті і лавровий лист. Варять борщ ще 15 хвилин і вимикають вогонь.

В кінці борщ солять за смаком, і перчать, фінальний штрих - додати зелень і родзинки та залишити страву умлівати під закритою кришкою.

Якщо страва гарча її вживають зі сметаною.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!