Зустріч на лубенській землі

Зустріч на лубенській землі

27 березня Факультет обліку та фінансів спільно із Навчально-науковим інститутом економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету відвідали ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ». Коледж гостинно зустрів представників університету.
Під час зустрічі декан факультету обліку та фінансів, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Олександр Безкровний та директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, професор кафедри Менеджменту ім. І.А. Маркіної, д.е.н., професор Дмитро Дячков акцентували увагу на освітніх програмах, що наявні в університеті, на їх актуальності, на перевагах Полтавського державного університету на ринку праці, на додаткових освітніх та інших можливостях розвитку для студентів. Зокрема на сьогодні здобувачі вищої освіти мають можливість обрати індивідуальну освітню траєкторію, є можливості удосконалення знань з іноземних мов, отримання неформальної та інформальної освіти, навчання в автошколі, задоволення потреб фізичного розвитку, відвідування гуртків художньої самодіяльності. На території університету наявні комфортабельні для проживання гуртожитки. Тож, в ПДАУ – ти знайдеш своє!
vsp1 30032024
В рамках гостьової зустрічі декан факультету обліку та фінансів Олександр Безкровний детально розповів про можливості навчання за освітньо-професійними програмами факультету, зокрема 035 Філологія, 052 Політологія, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 242 Туризм і рекреація. Декан акцентував на перевагах даних спеціальностей та потребі в них на ринку праці.
Директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Дмитро Дячков детально виклав інформацію відносно навчання за освітньо-професійними програмами інституту, зокрема, 051 Економіка, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, 081 Право, 126 Інформаційні системи та технології, 281 Публічне управління та адміністрування, 292 Міжнародні економічні відносини.
Професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Людмила Капаєва провела гостьову лекцію на тему: «Філософія фінансового успіху: добробут, людський капітал та мотивація до навчання» для спеціальностей Облік і оподаткування і Фінанси, банківська справа та страхування.
vsp 2 30032024
Під час лекції студенти активно залучались до обговорення, що саме являє собою фінансовий успіх, які його базові складові. Окрім того лектор розкрив секрети мотивації до навчання та фінансового успіху. Кожен із вас –має власний шлях до фінансового успіху, тож сподіваємось на те, що він буде легким і цікавим, а навчання в Полтавському державному аграрному університеті, безумовно полегшить цей шлях!
Олеся Дубович, к.ю.н., доцент кафедри підприємництва і права провела разом із студентами спеціальностей економіка підприємства, комерційна діяльність, економіка, підприємництво, торгівля та біржова діяльність розслідування «кримінальної справи», під час якого студенти визначили хто із підозрюваних вчинив вбивство. Розслідування кримінальної справи захопило студентів і ще більше закріпило розуміння того, що всі злочини будуть покарані згідно законодавства.
ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ»

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!