Учні 2-Б класу ПЕРШОЇ ГІМНАЗІЇ ІМ.МАТВІЯ НОМИСА спробували свої сили у випіканні смачної італійської страви.
Довідково: Піца - Італійська національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається. В залежності від рецепту додають також яловичину, салямі, морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та інші. Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто. Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Корж для піци виготовляють руками, без допомоги валка, через що тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах дровами з дерев місцевих порід: каштану, клену та ін.
Гостинні господарі кафе розкрили таємниці випікання смачненької піци. Смакували із задоволенням!