Місцеві інновації всеукраїнського рівня, які славлять наше місто

Місцеві інновації всеукраїнського рівня, які славлять наше місто

Нещодавно в Києві відбувся один з найбільших форумів в Україні – Констракшн Еволюшн Форум, що об’єднав професіоналів із нових технологій та будівництва. Керівник компанії Evo.House/Буд-Буд Сергій Корнієнко був запрошений у ролі спікера. Його презентація стала найдовшою, залучила багато питань та схвальних відгуків від глядачів. Захід відбувся на території технологічного містечка UNIT.City. Метою зустрічі була відбудова України із застосуванням сучасних технологій.
Було представлено тест на герметичність приміщень – НermeticTest.


Прилад, створений командою на базі дослідного центру компанії Evo.House/ Буд-Буд в Лубнах, та не має аналогів в країні. Саме ця розробка допомагає контролювати якість будівництва, щоб оселі були теплішими. Схожу технологію вже використовують у багатьох країнах. Головна стаття витрат енергії у будівлях далеко не світло, не комп’ютер, не телевізор, а опалення. Економія завдяки правильному утепленню може зберегти мільярди гривень для країни, що важливо при нестачі в бюджеті коштів для ЗСУ. Тільки технологічна країна може виграти у війні.
Мало хто знає, що є три головні види теплообміну: теплопровідність, випромінювання і найскладніший для мінімізації – це конвекція. Саме завдяки НermeticTest від Evo.House/Буд-Буд вирішуються проблеми з останнім. У будинку мають бути герметичні примикання при встановленні вікон, дверей і інших конструкцій. Якісні склопакети зменшують втрату у випромінюванні, мінвата та пінопласт – у теплопровідності, а герметичність конструкції – у конвекції. Якщо хочете енергоефективний будинок – мінімізуйте всі три види теплообміну, а заощаджені коштиможна буде передати на ЗСУ.
До речі, класичні утеплювачі мають однакову теплопровідність. Тому при утепленні будівель потрібно використовувати пінопласт чи мінвату товщиною мінімум 15 см, а краще 20 см. Люди без спеціалізованої кваліфікації рідко розуміються у фізичних показниках, тому часто продавці кажуть неправду з метою продати саме свій товар.
Evo.House/Буд-Буд вже 17 років на ринку будівельних матеріалів і 7 років займається інноваціями у сфері енергоощадження та збереження здоров’я людини. В компанії можуть надати професійну консультацію по утепленню житла та вентиляції – головного чинника  здоров’я людини в будинку. Вони нещодавно з партнерами стали  переможцями державного конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та післявоєнний періоди» та отримали грант на подальші дослідження. Потрібно пишатись всеукраїнськими досягненнями колективу Evo.House/БудБуд. Такі результати стали можливі завдяки співпраці з багатьма науковцями, медиками та політиками країни,
зокрема з депутатом Верховної Ради, головою Комітету з питань енергетики Андрієм Герусом, нашим земляком, заступником директора з науково-орга нізаційної  роботи Інституту загальної енергетики НАН України Артуром Запорожцем, Інститутом Технічної Теплофізики НАН України та іншими.
«Наш колектив Evo.House/Буд-Буд працює та постійно розвиває технології, що зроблять Україну сучасною та сприятимуть пришвидшенню переходу до відновлювальної енергетики без шкоди навколишньому середовищу. На форумі вдалось не тільки продемонструвати наші напрацювання, якими займаємось в Лубнах, а й допомогти
ЗСУ. Було проведено аукціон, де кожен отримав подарунок від нашої компанії, зробивши благодійний внесок на закупівлю обладнання для роти ударних безпілотних комплексів. Спираймось на вислів Джона Кеннеді «Не питайте, що ваша країна може зробити для вас, питайте, що ви можете зробити для своєї країни», – наголосив керівник компанії Evo.House/Буд-Буд Сергій Корнієнко.
Пишаємось, що завдяки роботі команди Evo.House/Буд-Буд у Лубнах створюються інновації в енергозбереженні всеукраїнського рівня, гармонізуються українські  стандарти до європейських в питанні енергетичної безпеки країни, а також розвиваються виробництва, що зберігають здоров’я населення.
Олександр МІЩЕНКО

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!