У кулінарному коворкінгу на базі кафе «Shamrock» діяльність також була приурочена до святкового сезону.
Також у «Shamrock» традиційно продовжуються майстер-класи. Учні з Березоворудської школи готували мініпіци для реалізації у місцевих магазинах. Згодом на такий майстер-клас завітали старшокласники з Новомартиновицької школи.
Тести рецептур продовжуються і цього разу в коворкінгу готували «Квас із житнього хліба з родзинками». Цей хлібний напій або «сирівець» дуже любили наші предки, адже ним легко втамувати спрагу і неважко приготувати.
Також тестували рецепт «Гарбузового супу з грінками та беконом». Це смачна гаряча страва, що зігріє вас у зимові вечори. Ніжний та солодкуватий смак точно до вподоби гурманам.
Завершували місяць приготуванням «Зимового салату з квашеними яблуками та капустою». Такий салат дуже цінний у зимовий період, адже багата вітамінами, яких так не вистачає у холодну пору.
Підписуйтеся на сторінки Shamrock! Там багато цікавого та смачного:
Inst: https://bit.ly/3ldCeEm
Нагадуємо, що коворкінги створені за підтримки ГО «Інститут Громадянського Суспільства» у партнерстві з Пирятинською міською радою за підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання»