Лубенська мережа АЗС “Укргаз Ресурс” відкриває нову сучасну станцію у Лубнах

Лубенська мережа АЗС “Укргаз Ресурс” відкриває нову сучасну станцію у Лубнах

В Лубнах на об’їзній дорозі навпроти Слободи відкрилася нова сучасна заправка Компанії “Укргаз Ресурс”. Про особливості життя бізнесу під час повномасштабної війни поговорили з директором мережі - Віктором Панченком.

Вікторе Петровичу, що змінилося для вашого бізнесу після початку повномасштабної війни?

З початком вторгнення вся країна завмерла, дефіцит палива, черги та суцільна невизначеність. Ми, продовжували працювати, в пріоритет ставили військових, невідкладні, міські служби, ТРО, за потреби відпускали паливо безоплатно. Війна - велике випробування для всіх, ми ж несемо додаткову відповідальність за співробітників. Повторювали собі, що повинні втриматися, платити зарплату та податки, так, не здаючись кожен на своєму місці і вся країна вистоїть.zap 06112023 3

Наскільки важко було прийняти рішення про інвестиції? Зараз, нажаль, тренд протилежний - люди притримують кошти, багато хто виїжджає, вкладаючи кошти закордоном.

Це наше свідоме рішення, залишатися в Україні, вкладати гроші та намагатися розвиватися попри обставини. Ми віримо в Україну та розуміємо свою відповідальність як бізнесу. Сьогодні «Укргаз Ресурс» - це близько 100 лубенчан, які працюють і вчасно отримують зарплату, мережа сплачує понад 2,5 мільйонів податків на рік лише з фонду оплати праці. А ще, мільйони гривень ПДВ, акцизу та податку на прибуток додатково. Нова станція на лубенській об’їзній - шоста в мережі «Укргаз Ресурсу». Ми не тільки вирішили не заморожувати проект будівництва, а зробити нову АЗС за найвищими стандартами. Я щиро вважаю, що саме такі будівельні проекти виступають локомотивами економіки у воєнний час. Автозаправні колонки та насоси – продукти нашого машинобудування, резервуари, арматура та металоконструкції – це наша металургія, а ще бетон, асфальт, скло, меблі та багато іншого. Ми купуємо все в українських підприємців, забезпечуємо їх завантаження, зайнятість людей та сплату податків. Якщо кожен бізнес робитиме так само, ми не дамо ворогові розвалити економіку. Саме про це нещодавно говорив наш Президент».zap 06112023 2

Як відрізнити заправку, де пропонують якісне паливо від інших?

Перша ознака неякісного палива – ціни сильно нижче ринкових. Якщо заправка торгує паливом на гривню-дві дешевше, ніж відомі АЗС, це означає, що швидше за все має контрафактне паливо. Тобто продукт перегонки на кустарних міні-НПЗ, який завдасть великої шкоди двигуну автомобіля.

Друга ознака – це коли на заправці не видають касовий чек. Це означає, що паливо на заправці «чорне», тобто офіційно, заправка його не купувала і тому не може офіційно продати.

Ну і третє – якщо на заправці немає машин. Це означає, що місцеві споживачі уникають цю АЗС через неякісне паливо і заправлятися там не варто.

Коли вибираєте собі АЗС для заправки в незнайомому місці - дивіться на стан станції, охайність персоналу, чистоту.

Якщо заправка «доглянута» і на ній порядок - це означає, що на заправці є господар і якість палива теж буде гарною. Як все має бути, можна подивитися на заправках «Укргаз Ресурсу» на Володимирському проспекті або у Вільшанці.

Чому ціни на українських АЗС постійно зростають?

Насамперед це звичайно через війну. Ворог розбомбив вітчизняних виробників нафтопродуктів. Дісталося і нафтопромислам.

Тому, ми зараз повністю залежимо від європейського ринку, де доводиться викуповувати нафтопродукти за європейськими цінами і навіть дорожче, щоби перекупити паливо. Додатково, вартість доставки палива з Європи до нас - найдорожча серед усіх можливих варіантів.

Та й крім того, держава повернула повний режим оподаткування палива і сьогодні в кінцевій ціні на АЗС близько 30% – це податки.

Розкажіть про ваші плани на розвиток мережі?

Я вам вдячний за запитання, та вважаю, особливо за сьогоднішніх обставин, про плани краще не розповідати - тільки про реалізовані проекти. Скажу тільки, що нова станція “Укргаз Ресурсу” - це справді новий рівень. Я думаю, високий рівень нашої нової АЗС змусить і інші лубенські заправки покращити сервіс і ретельніше стежити за якістю палива та цінами. І для нас - це виклик, зростати, покращувати сервіс. Історія нашої лубенської мережі АЗС розпочалася у 2014 році з відкриття першої газової заправки у Гребінці. З того часу були відкриті заправки у Чорнухах, Оржиці, Пирятині та у Лубнах. І, наостанок, хочу сказати, що мені, як людині, що народилася і все життя живе у Лубнах, особливо радісно спостерігати, як наш, Лубенський бренд зростає і не поступається в якості послуг великим столичним та національним компаніям.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!