ПП «ЛУБНИМАШ» ВІДЗНАЧАЄ ЮВІЛЕЙ ТА ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО У ДЕНЬ МАШИНОБУДІВНИКА

ПП «ЛУБНИМАШ» ВІДЗНАЧАЄ ЮВІЛЕЙ ТА ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО У ДЕНЬ МАШИНОБУДІВНИКА

Щороку День машинобудівника співпадає з річницею заснування ПП «Лубнимаш». Тож сьогодні на цьому підприємстві було подвійне свято – ПП «Лубнимаш» відзначав своє 135-річчя та професійне свято.
Традиційно адміністрація і працівники підприємства з великою увагою ставляться до памʼятних дат свого заводу і сьогоднішній день не став винятком.
У актовій залі зібралася адміністрація та члени колективу, а також запрошені поважні гості: директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облвійськадміністрації Дмитро Мандріков та його заступник Андрій Сорочинський, директор Департаменту агропромислового розвитку облвійськадміністрації Сергій Фролов, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко із начальником відділу економічного розвитку і торгівлі Оленою Цох-Карунською та голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко із заступником Євгенієм Сірченком.
З теплими вітальними словами та з гордістю за своє підприємство і подякою усьому колективу до присутніх звернулися голова правління ПП «Лубнимаш» Володимир Кудрик та директор Юрій Плескач. Очільникам підприємства є чим пишатися, адже ПП «Лубнимаш» щорічно, навіть в умовах воєнного стану, нарощує обсяги виробництва та реалізації промислової продукції, сплачує податки до бюджетів усіх рівнів, освоює нові ринки збуту, забезпечує працівникам гідну заробітну плату та високий рівень соціальної захищеності. Крім того, підприємство та його працівники надають значну допомогу Збройним Силам України та своїм працівникам, які зараз перебувають на фронті. На жаль, троє з них вже не повернуться з поля бою, тому присутні вшанували їх памʼять хвилиною мовчання.
Привітали працівників заводу також начальник райвійськадміністрації Сергій Сіряченко та директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облвійськадміністрації Дмитро Мандріков, який вручив директору підприємства відзнаку з нагоди Дня машинобудівника за вагомий внесок у розвиток Полтавщини.
Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко у своїй вітальній промові відзначив непересічну роль ПП «Лубнимаш» у соціально-економічному розвитку громади, адже це підприємство є флагманом промисловості Лубенщини та її основним бюджетоутворюючим підприємством. Олександр Петрович подякував адміністрації підприємства та всьому його колективу за плідну працю та побажав подальших успіхів і процвітання.
Наприкінці святкової зустрічі гарний настрій присутнім створили учні Лубенського академічного ліцею «Європейський» та відомий на Лубенщині поет-пісняр Олег Приймак.
Завершилися святкові урочистості оглядовою екскурсією по підприємству, під час якої гості вкотре змогли впевнитися у ефективній організації праці та дійсно європейському рівні виробництва.
Тож вітаємо весь колектив ПП «Лубнимаш» з професійним святом та річницею заснування, бажаємо нових ідей, звершень в усіх починаннях і хороших перспектив. Нехай ваша праця приносить зростання, стабільність і благополуччя усій нашій державі, а мир, щастя та достаток панують у ваших домівках. Зі святом!
ЛУБЕНСЬКА МІСЬКА РАДА

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!