ПАСІЧНИКИ НА СВЯТІ МЕДУ “СМУГАСТІ ЧАРІВНИЦІ”

ПАСІЧНИКИ НА СВЯТІ МЕДУ “СМУГАСТІ ЧАРІВНИЦІ”

19 серпня в день медово-яблучного Спаса в благословенному куточку української землі, на березі неймовірно гарної річки Грибиха, що блакитною стрічкою огортає козаче село Березняки, відбулося свято меду “Смугасті чарівниці” та ІІ Молодіжний благодійний фестиваль на підтримку збройних сил України “Зорепади Чумацького шляху”.
Мистецьке дійство відбулося за повної фінансової підтримки наших небайдужих меценатів - Хорольського міського голови Сергія Михайловича Волошина, депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Аладдіновича Мухтарова, голови СВК “Перемога”, заслуженого працівника сільського господарства України Анатолія Григоровича Пасюти. І ми висловлюємо їм щиру вдячність за підтримку талановитої молоді у цей нелегкий час, коли наша держава виборює свою незалежність у битві з ворогом.
Безумовно, головними учасниками свята меду були люди, які займаються бортництвом, мають свою пасіку і качають мед із соковитих сот для того, щоб люди могли споживати найкорисніший продукт у світі. Наша держава в минулому, у довоєнні роки була найбільшим експортером меду у світі, тим більше, що наш український мед найсолодший, найякісніший і в ньому найбільше вітамінів. Словосполучення «український мед» означає знак найвищої якості і найчарівнішого смаку.
HOROLL
Досвідчених пасічників та учасників молодіжного фестивалю люб’язно привітав Хорольський міський голова Сергій Волошин, який побажав перемоги і миру українській багатостраждальній землі і висловив велику вдячність воїнам збройних сил України, які роблять все можливе для захисту країни.
Слід зауважити, що когорта пасічників на святі меду була хоч і небагаточисельна, але мед у них був якісним, смачним і цілющим. Тож, щира вдячність головному пасічнику серед культпрацівників Анатолію Олексійовичу Дементу, який не лише пригощав присутніх медом, а й дарував подарунки деяким, особливо талановитим конкурсантам із села Новоаврамівка. Пасічник Богдан Петриченко із села Хильківка презентував для благодійної лотереї 4 види меду: акацієвий, гречаний, травневий та мед із вощини. Чудові виставки меду підготували Віктор Корецький та Микола Кисляк із Покровської Багачки, Валерій Коробка із Новачихи, родина Моторних та родина Мурашко із Хоролу.
HOROOL
Під час благодійної лотереї на підтримку збройних сил України було зібрано 15520 гривень, які будуть передані на благодійний фонд “Інтелект” для придбання авто одному із наших військових. На сьогодні, до речі, за благодійні кошти, які зібрані на благодійних заходах небайдужими жителями Хорольської міської територіальної громади придбано вже 50 автомобілів для воїнів-земляків. Можливо, цей транспортний засіб врятує комусь із наших героїв життя. А ми хочемо, щоб вони всі повернулися додому живі і неушкоджені і принесли мир на українську землю.
Культура Хорольщини

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!