ФІЛІЇ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ В РИТМІ ЖИТТЯ

ФІЛІЇ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ В РИТМІ ЖИТТЯ

Вперше ми відзначали День молоді спільно з усім світом. Юні, активні та енергійні хлопці й дівчата зростають та мужніють у кожному селі нашої громади, а працівники сільських філій ЦКіД спрямовують їхній розвиток у правильне русло.
У Снітині, Войнисі, Новаках, Солониці дітям підготували цікаві програми, де юні українці розважалися, брали участь у іграх та конкурсах, переглядали кінофільми, вигравали призи, змагалися та робили добрі справи. А загалом – вчилися жити по-совісті, були сильними, наполегливими, вірити в себе і долати труднощі, адже саме в їхніх руках – майбутнє нашої держави.
Благодійні заходи – часом єдиний спосіб зібрати кошти , так необхідні нашим героям на фронті. Саме таку мету мати благодійні концерти заслуженої артистки України Олени Білоконь спільно з народним гуртом «Контингент», що пройшли днями у філіях Ісківський СБК та Засульський СБК. Під час цих заходів було зібрано 16 230 грн та 9 730 грн відповідно.
CKID
Підтримка необхідна і тим, хто повернувся з війни. 13 серпня у філії Вищебулатецький будинок культури відбувся благодійний концерт "Віримо в людей!", де аматорські колективи Вовчицького будинку культури збирали кошти на дороговартісну операцію воїну ЗСУ, жителю с. Вовчик Сергію Гречці. Упродовж концерту глядачі могли переглянути мистецькі роботи майстрів-односельців.Також були зібрані продукти харчування для гуманітарної допомоги ЗСУ.
Пісня – теж зброя, тільки безкровна, і вона сильніша і потужніша. У філії Солоницький СК на традиційному засіданні жіночого клубу «Любисток» пісня була панівною висотою, могутньою силою і звучала переможно й гордо: «Ми є! Ми – українці!»
Спорт – одне з улюблених дитячих занять, а спортивні ігри – кращий спосіб розважитися та позмагатися. У філії Войнихівський СБК діти опанували правила нової гри – корнхол. Мета кожного гравця - закинути максимальну кількість снарядів (мішечків з кукурудзою в отвір на ігровому полі. Дітей також зацікавила скандинавська ходьба. Захід відбувся за підтримки Лубенського районного осередку ВОІ «Союз організацій інвалідів України» . Іншого дня діти відкривали для себе настільні ігри, серед різноманіття яких кожен знайшов собі до вподоби бодай одну.
CKID
Не забуваємо і працювати на перемогу. У філії Солоницький СБК самовіддані волонтери знову плели камуфляжні сітки для захисту наших хлопчиків на фронті.
А взимку воїнів зігріють окопні свічки, з любов’ю зроблені для них у тилу. Понад 100 свічок виготовили для ЗСУ діти та дорослі у Войнихівському СБК.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!