ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ – НЕДОСТАТНЯ ПОІНФОРМОВАНІСТЬ ШКОДИТЬ РОБОТІ ВЛАДИ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ – НЕДОСТАТНЯ ПОІНФОРМОВАНІСТЬ ШКОДИТЬ РОБОТІ ВЛАДИ

Такий висновок випливав з виступу члена виконкому Віктора Сивухи під час розгляду резонансного в усіх відношеннях питання «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 28 червня №122 «Про списання непридатного продовольчого резерву, що знаходиться на позабалансовому обліку виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області». Лід скрес! уривок із засідання виконкому 28 червня в частині списання непридатного продрезерву, де йшлося про обставини, що призвели до набуття продуктами непридатного для споживання людьми стану, члени виконкому все ж вирішили оприлюднити!!! Але про все по порядку.  

 

Найперше міський голова вручив Почесну грамоту Полтавської ОДА директору ЛК ЖЕУ Сергію Васенку з нагоди ювілею та побажав йому успіхів у праці на благо міста.

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 26 липня розглянули 27 питань порядку денного.

Перед початком роботи міський голова Олександр Грицаєнко оголосив хвилину мовчання у пам'ять про афганця, активіста громадського життя, воїна ЗСУ Анатолія Черкасця, який загинув у боях за Україну. Прощання з воїном відбудеться 27 липня на Володимирському майдані.

Відтак члени виконкому перейшли до розгляду питань. В.о. начальника управління, начальник відділу благоустрою Управління ЖКГ Олександр Яременко інформував про затвердження конкурсної документації та проведення конкурсу на надання послуги з управління побутовими відходами на території Лубенської громади.

Також члени виконкому затвердили Положення про комісію з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації на території Лубенської громади і утворення такої комісії.

vikonk

Також було розглянуто і прийнято рішення про відпуск земляної маси, що утворилася при розчистці р.Сула. Такий відпуск буде здійснено КП «Конвалія», ДНЗ «Колосок» та ряду інших підприємств і організацій.

Цікавим було питання про режим поливу питною водою із комунальної водопровідної мережі  КП «Лубни-водоканал» та СКП «Сяйво» присадибних ділянок по Лубенській тергромаді. Такий полив забороняється у період з 4-00 до 23-00. При виявленні випадків поливу через засоби обліку води в цей час буде проводитися роз’яснювальна робота, у випадку якщо такий полив здійснюватиметься поза засобами обліку будуть накладатися відповідні штрафи, до того ж визначається режим поливу з 23-00 до 4-00, коли він дозволений, звісно через засоби обліку води.

Наступним питанням було питання затвердження переліку об’єктів поточного ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м.Лубни на 2023 рік. Сума понад 2 млн. грн.., виділена депутатами на цю справу на останній сесії міської ради буде розподілена між вул.Індустріальна 1 млн.грн, Метеорологічна 760 тис. грн., та Польова 240 тис.грн.

vikonkom

«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 28 червня №122 «Про списання непридатного продовольчого резерву, що знаходиться на позабалансовому обліку виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області» інформував перший заступник міського голови Олег Соболєв. Він повідомив, що після відмови від неї лубенської організації «Право на життя» вказані продукти пропонується відповідно до звернення безоплатно передати Вишняківському будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів для використання у підсобному господарстві,

vikoon

м’ясні консерви пропонується передати громадській організації «Дружок» м.Хорол. Член виконкому Лариса Погребняк виявила бажання особисто оглянути списану продукцію аби пересвідчитися в її непридатності та кількості, яка є в наявності.

Детальніше про це та хід виконкому читайте у наступному номері газети «Лубенщина».

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!