ПЕРЕМОГА ЛУБЕНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ЗОШ №2 НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ

ПЕРЕМОГА ЛУБЕНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ЗОШ №2 НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ

19-21 квітня у Києві відбувався заключний (очний) етап Х-го ювілейного Всеукраїнського турніру юних натуралістів в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. Заявку до участі подали 86 команд, завдання виконали 56, а у півфінал вийшло 9 команд з Бучі, Житомира, Вінниці, Немирова, Запоріжжя, Полтави, Конотопу, Хмельницького й Лубен
– вихованці гуртка «Біологія» Лубенської філії Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді», учні Лубенської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 під керівництвом БІЛАНА Руслана. ВАСІЛЬЄВА Марія, СТАНІСЛАВ Олександр, ГРАУДУЛ Вероніка, МОСКАЛЕНКО Юлія, ЖАБИНСЬКА Єлизавета та НАЗАРЕНКО Валерія – вибороли ІІ місце у фіналі, поступившись лише 1 очком команді-переможниці.
Турнір відбувався в два етапи. Спочатку змагалися 3 команди в трьох групах (нашими суперниками були дуже сильні команди з Конотопа й Запоріжжя). Діти за жеребкуванням побували в трьох ролях: доповідачами, опонентами і рецензентами. Оскільки ми набрали однакову кількість балів із запорізькою командою ХНА, вихід у фінал довелося виборювати доповіддю, тему якої витягли жеребкуванням. Її блискуче представив СТАНІСЛАВ Олександр. У фіналі суперниками були команди: «Біологічна катастрофа» «Версаль» (Житомир) та «Чемпіони» (Вінниця). І журі, і команди-суперники з півфіналу, і керівники інших команд не переставали висловлювати під час гри заключного туру своє захоплення знаннями, ерудицією, умінням вести дебати, апелювати опонентам, ґрунтовною розробкою кожного питання нашої команди. Переглянути пряму трансляцію змагань можна за посиланням youtube.com/live/30ZIqWR9Y5s?feature=share
ZZOSH 2 26042023
Сам турнір і строге журі вимагали глибоких знань з фізики, біології, хімії, астрономії, екології, що виходять далеко за межі шкільної програми. Упродовж двох місяців гуртківці готувалися до турніру: розбирали питання, складали, наприклад, власні проєкти подорожі на Марс, створювали презентаційні матеріали, проводили досліди. Велику допомогу у розробці матеріалів до кожного питання турніру надали учениці Лубенської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 БАЙБАРАК Вероніка і СЕМЕНОВА Ярослава. Керівник та члени команди нагороджені грамотами Міністерства освіти і науки України та цінними призами. Так тримати! Подальших перемог!
Окрім самих змагань, діти мали пішохідну екскурсію центром столиці і знайомство та спілкування з однолітками з різних куточків України, які, незважаючи на воєнний час, зібралися на турнірі.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!