Весна надихає

Весна надихає

Весна не тільки приносить оновлення природі, але й надихає на творчість, дарує цікаві ідеї. У цьому переконалися педагоги Засульського ліцею під час останнього засідання педагогічної ради,

присвяченого формуванню соціально успішної особистості. На порядок денний було винесено актуальні питання професійної діяльності, що покликані сприяти покращенню якості освітнього процесу в закладі. Для успішної підготовки до обговорення важливих тем учителі об’єдналися в творчі групи. Так заступник директора Галина Федоренко очолила команду, що вивчала питання важливості проєктної діяльності для формування соціальної активності здобувачів освіти. Учителька початкових класів Вікторія Німич поділилася досвідом організації та проведення такої роботи в НУШ, а Пасічник Ольга, учителька трудового навчання, провела захопливий майстер-клас із педагогами.

pedrada2 5042023

Логічним продовженням теми стало висвітлення творчою групою в складі заступника директора з навчальної роботи Любові Третяк, учителів: Ірини Філенко, Лідії Охріменко, Валентини Левченко - питання роботи в команді як ключової навички соціально успішної особистості. Під час обговорення педагоги з’ясували, у чому важливість оволодіння майстерністю командної роботи для кожного працівника, підібрали цікаві асоціації до поняття «команда». Метод «Карусель», до проведення якого було залучено майже всіх присутніх, допоміг визначити переваги та складнощі командної роботи, шляхи створення ефективної команди, назвати позитивні приклади колективної взаємодії. Члени творчої групи підсумували думки колег.

Естафету перейняла педагоги, які вивчали питання використання в закладі інформаційно-комунікаційних технологій як засобу розвитку творчої особистості. Заступник директора з навчально-виховної роботи Алла Назаренко за результатами проведеного опитування проаналізувала, які програми та цифрові інструменти опанували та використовують педагоги у своїй роботі. Асистент учителя Інна Романенко розповіла про інтернет-ресурси, що допомагають працювати з дітьми з особливими освітніми потребами. Учителі інформатики Тамара Бабенко та Віталій Вербецький представили інтерактивні застосунки, використання яких допоможе педагогам під час дистанційного навчання і не тільки.

pedrada3 5042023

Творча група в складі Олени Сербин, Олени Степаненко, Марини Сірої, Юлії Ющенко досліджувала сучасні психолого-педагогічні підходи розвитку колективу та становлення особистості лідера – невід’ємної ланки в ньому. Прозвучало багато цікавої інформації, як виявляти, розвивати та формувати позитивні лідерські якості в шкільному середовищі.

Підсумовуючи результати педагогічної ради, директор ліцею Анатолій Савенков підкреслив, що колектив закладу знаходиться в постійному пошуку нових шляхів удосконалення професійної майстерності.

ОЗ "Засульський ліцей"

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!