Продаж грибів на стихійному ринку в цьому році б’є рекорди за останні оснінні роки.
На центральному проході можна побачити моховики, маслята, опеньки, зеленушки, польські та білі гриби.
Полювальники на гриби в цьому році отримали неаби яке задоволення від збору таких подарунків лісу. Бо навіть просто заглянувши в ліс назбираєш грибів скільки, що вистачить не тільки наїстися, заморозити та скласти в банки, а й продати, отримавши від 30 до 8 000 грн.
А то й більше. Хто на що спроможний.
Ціна на опеньки – 40 грн. за 1 кг. Та 100 грн. за відро.
Польський гриб – 50 – 70 грн. За 1 кг. Був і по 120 грн.
Маслята сьогодні по 17 грн.
За печінковий гриб та гливу просять 30 грн.
А за білий гриб дають сотню гривень.
Ви ще вдома? А вони ж ростуть!!!
Готуємо:
Суп з грибами | |
Смажена картопля з грибами | |
Вареники з грибами | |
Деруни з грибами | |
Піца з грибами | |
Зрази з грибами | |
Грибна запіканка | |
Шпарагівка + опеньки в сметані ІнгредієнтиКвасоля спаржева -300г.Опеньки – 300 г.Сметана 250 мл. Цибул ріпчаста – 2 шт. Паприка солодка мелена – 1 ч.ложка Сіль, лавровий лист. Приготування:Квасолю очистити від волокон і порізати товщиною 2-3 см. Гриби почистити, помити, порізати і відварити протягом 7-10 хвилин. Квасолю відварити до готовності. Цибулю підсмажити на олії. Додати гриби і шпарагівку і протушити 5 хвилин. Додати приправу, сметану, протушити 5 хв. Найбільше смакує з чорним хлібом. Марія РАК. |