Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Редьку сьогодні можна відшукати практично в будь-якому супермаркеті. Цей овоч — справжнє джерело вітамінів, тому його варто включати в своє меню весь рік. Наприклад, готувати смачні корисні салати з редьки.

Салат із зеленої редьки з морквою

Інгредієнти: 270 г зеленої редьки, 160 г моркви, маленький солодкий перчик, пучок зелені, 2 ст. л. олії, 1 ст. л. соєвого соусу, щіпка цукру, 2 ст. л. соку лимона. Як приготувати вітамінний салат із зеленої редьки, розглянемо детальніше.

 red 04112022 2

  • Очищену моркву нарізати соломкою. Зручно для цього використовувати спеціальну терку або навіть кухонний комбайн.
  • До коренеплоду висипається сіль, і він злегка розминається руками.
  • Таким же чином нарізати солодкий перець і зелена редька. Остання хвилин на 10 – 12 заливається сумішшю води і соку лимона. Це зробить її смак не таким «сильним».
  • Для заправки залишилися інгредієнти змішуються. Зелень дуже дрібно нарізається.
  • У мисці змішується морквина, віджата від води редька і перець. Додаються зелень і заправка.

Перед подачею салат з редьки з морквою повинен настоятися кілька хвилин.

Простий рецепт салату з білої редьки

Інгредієнти: 420 г білої редьки, 2 великі морквини, 2 кислуватих яблука, по великій ложці натурального йогурту (несолодкого) і майонезу, сіль, щіпка свіжомеленого перцю, дрібна сіль.red 04112022 3

  • Морква і яблука очищаються від шкірки. Далі ці інгредієнти труться на тертці з середніми отворами.
  • Таким же чином подрібнюється очищена редька.
  • Закуска заправляється соусом з йогурту, майонезу, солі за смаком і свіжомеленого перчика.

Відразу після перемішування салат можна подавати до столу. Замість несолодкого йогурту допускається використовувати среднежирную сметану.

Вітамінний салатик з капустою

Інгредієнти: 160 г зеленої редьки, 340 г свіжої білокачанної капусти, 70 м соковитої моркви, по дрібці солі і цукру, мелена солодка паприка за смаком, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, 1 ч. ложка яблучного оцту.red 04112022 1

  • Білокачанна капуста тонко шинкуется, висипається в зручний салатник, присипається сіллю і добре розминається прямо руками. Це необхідно для того, щоб овоч став м’якшим.
  • Сира морква нарізати якомога тонше. Це зручніше за все робити за допомогою звичайної овочечистки.
  • Підготовлені в кроках вище овочі висипаються в миску, присипаються сіллю і цукром. Ще раз вони мнуться руками.
  • Очищена редька ріжеться так само, як морква, і викладається поверх овочів.
  • У миску виливається масло з оцтом, додається солодка паприка.
  • Після чергового ретельного перемішування закуска подається до обіду.

Вона відмінно доповнює гарячі м’ясні страви. Особливо актуально її подавати до яловичині і баранині.

Джерело http://gurman.co.ua/salat-z-redki-14-receptiv-smachnogo-prigotyvannia-salativ-v-domashnih-ymovah/

Календар свят

Червень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
День працівників водного господарства
День працівників місцевої промисловості
День захисту дітей
234
Міжнародний дeнь безневинних дітей - жертв агресії
День господарських судів
5
Всесвітній день довкілля
6
День журналіста
78
День працівників легкої промисловості
Трійця
Всесвітній день океанів
9
Міжнародний день друзів
101112
День працівників фондового ринку
1314
Всесвітній день донора
15
День медичного працівника
1617
Усесвітній день боротьби iз запустинюванням і засухою
18
День дільничного інспектора поліції
19
День фермера
20
Всесвітній день біженців
2122
День скорботи тa надання почестей пам'ятi жертв війни в Україні
23
День державної служби ООН
День державної служби України
2425
Міжнародний день моряка
День митника України
26
Міжнародний день ООН нa підтримку жертв тортур
Міжнародний день боротьби пpоти зловживання наркотиками і їx незаконного звороту
2728
День Конституції України
29
30      

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!