Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Редьку сьогодні можна відшукати практично в будь-якому супермаркеті. Цей овоч — справжнє джерело вітамінів, тому його варто включати в своє меню весь рік. Наприклад, готувати смачні корисні салати з редьки.

Салат із зеленої редьки з морквою

Інгредієнти: 270 г зеленої редьки, 160 г моркви, маленький солодкий перчик, пучок зелені, 2 ст. л. олії, 1 ст. л. соєвого соусу, щіпка цукру, 2 ст. л. соку лимона. Як приготувати вітамінний салат із зеленої редьки, розглянемо детальніше.

 red 04112022 2

  • Очищену моркву нарізати соломкою. Зручно для цього використовувати спеціальну терку або навіть кухонний комбайн.
  • До коренеплоду висипається сіль, і він злегка розминається руками.
  • Таким же чином нарізати солодкий перець і зелена редька. Остання хвилин на 10 – 12 заливається сумішшю води і соку лимона. Це зробить її смак не таким «сильним».
  • Для заправки залишилися інгредієнти змішуються. Зелень дуже дрібно нарізається.
  • У мисці змішується морквина, віджата від води редька і перець. Додаються зелень і заправка.

Перед подачею салат з редьки з морквою повинен настоятися кілька хвилин.

Простий рецепт салату з білої редьки

Інгредієнти: 420 г білої редьки, 2 великі морквини, 2 кислуватих яблука, по великій ложці натурального йогурту (несолодкого) і майонезу, сіль, щіпка свіжомеленого перцю, дрібна сіль.red 04112022 3

  • Морква і яблука очищаються від шкірки. Далі ці інгредієнти труться на тертці з середніми отворами.
  • Таким же чином подрібнюється очищена редька.
  • Закуска заправляється соусом з йогурту, майонезу, солі за смаком і свіжомеленого перчика.

Відразу після перемішування салат можна подавати до столу. Замість несолодкого йогурту допускається використовувати среднежирную сметану.

Вітамінний салатик з капустою

Інгредієнти: 160 г зеленої редьки, 340 г свіжої білокачанної капусти, 70 м соковитої моркви, по дрібці солі і цукру, мелена солодка паприка за смаком, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, 1 ч. ложка яблучного оцту.red 04112022 1

  • Білокачанна капуста тонко шинкуется, висипається в зручний салатник, присипається сіллю і добре розминається прямо руками. Це необхідно для того, щоб овоч став м’якшим.
  • Сира морква нарізати якомога тонше. Це зручніше за все робити за допомогою звичайної овочечистки.
  • Підготовлені в кроках вище овочі висипаються в миску, присипаються сіллю і цукром. Ще раз вони мнуться руками.
  • Очищена редька ріжеться так само, як морква, і викладається поверх овочів.
  • У миску виливається масло з оцтом, додається солодка паприка.
  • Після чергового ретельного перемішування закуска подається до обіду.

Вона відмінно доповнює гарячі м’ясні страви. Особливо актуально її подавати до яловичині і баранині.

Джерело http://gurman.co.ua/salat-z-redki-14-receptiv-smachnogo-prigotyvannia-salativ-v-domashnih-ymovah/

Календар свят

Грудень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
Всесвітній день боротьби пpоти СНІДу
День працівників прокуратури
2
Міжнародний день боротьби зa відміну рабства
3
Міжнародний день інвалідів
4
День обіймів
Міжнародний день банків
5
День працівників статистики
Міжнародний день волонтерів ll Міжнародний день добровольців в iм'я економічного тa соціального розвитку
6
День Збройних Сил України
День Святого Миколая
7
Міжнародний день цивільної авіації
День місцевого самоврядуванняі
89
Міжнародний день боротьби пpоти корупції
10
День прав людини
11
Міжнародний день гір
12
День Сухопутних військ Збройниx Сил України
13
Всесвітній день дитячого телебачення тa радіомовлення
14
День вшaновування учасників ліквідації наслідків аварії нa Чорнобильській АЕС (День ліквідатора)
15
День працівників суду
1617
Дeнь працівника державної виконавчої служби
18
Міжнародний день мігрантів
19
День співпраці Південь-Південь Оpганізації Об'єднаних Націй
День адвокатури
День Святого Миколая (старий стиль)
20
Міжнародний день солідарності людей
21
22
День енергетика
День дипломатичної служби України
2324
День працівників архівних установ
Святвечір
25
Різдво Христове
262728
293031    

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!