Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Якщо забули про редьку, то ось вони дуже легкі салати

Редьку сьогодні можна відшукати практично в будь-якому супермаркеті. Цей овоч — справжнє джерело вітамінів, тому його варто включати в своє меню весь рік. Наприклад, готувати смачні корисні салати з редьки.

Салат із зеленої редьки з морквою

Інгредієнти: 270 г зеленої редьки, 160 г моркви, маленький солодкий перчик, пучок зелені, 2 ст. л. олії, 1 ст. л. соєвого соусу, щіпка цукру, 2 ст. л. соку лимона. Як приготувати вітамінний салат із зеленої редьки, розглянемо детальніше.

 red 04112022 2

  • Очищену моркву нарізати соломкою. Зручно для цього використовувати спеціальну терку або навіть кухонний комбайн.
  • До коренеплоду висипається сіль, і він злегка розминається руками.
  • Таким же чином нарізати солодкий перець і зелена редька. Остання хвилин на 10 – 12 заливається сумішшю води і соку лимона. Це зробить її смак не таким «сильним».
  • Для заправки залишилися інгредієнти змішуються. Зелень дуже дрібно нарізається.
  • У мисці змішується морквина, віджата від води редька і перець. Додаються зелень і заправка.

Перед подачею салат з редьки з морквою повинен настоятися кілька хвилин.

Простий рецепт салату з білої редьки

Інгредієнти: 420 г білої редьки, 2 великі морквини, 2 кислуватих яблука, по великій ложці натурального йогурту (несолодкого) і майонезу, сіль, щіпка свіжомеленого перцю, дрібна сіль.red 04112022 3

  • Морква і яблука очищаються від шкірки. Далі ці інгредієнти труться на тертці з середніми отворами.
  • Таким же чином подрібнюється очищена редька.
  • Закуска заправляється соусом з йогурту, майонезу, солі за смаком і свіжомеленого перчика.

Відразу після перемішування салат можна подавати до столу. Замість несолодкого йогурту допускається використовувати среднежирную сметану.

Вітамінний салатик з капустою

Інгредієнти: 160 г зеленої редьки, 340 г свіжої білокачанної капусти, 70 м соковитої моркви, по дрібці солі і цукру, мелена солодка паприка за смаком, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, 1 ч. ложка яблучного оцту.red 04112022 1

  • Білокачанна капуста тонко шинкуется, висипається в зручний салатник, присипається сіллю і добре розминається прямо руками. Це необхідно для того, щоб овоч став м’якшим.
  • Сира морква нарізати якомога тонше. Це зручніше за все робити за допомогою звичайної овочечистки.
  • Підготовлені в кроках вище овочі висипаються в миску, присипаються сіллю і цукром. Ще раз вони мнуться руками.
  • Очищена редька ріжеться так само, як морква, і викладається поверх овочів.
  • У миску виливається масло з оцтом, додається солодка паприка.
  • Після чергового ретельного перемішування закуска подається до обіду.

Вона відмінно доповнює гарячі м’ясні страви. Особливо актуально її подавати до яловичині і баранині.

Джерело http://gurman.co.ua/salat-z-redki-14-receptiv-smachnogo-prigotyvannia-salativ-v-domashnih-ymovah/

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!