Складові:
500 гр яловичини (свинини, баранини)
200 гр квасолі
300 гр помідорів
300 гр грибів
200 гр болгарського перцю
150 гр цибулі
сіль
перець
рослинна олія
Якщо Ви не любите квасолю, можна її НЕ додавати. Замість маленьких горщиків можна використовувати форму для запікання з кришкою, об’ємом близько 2,5 л. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків, об’ємом 500 мл.
Приготування:
Квасолю замочити на 3-4 години (краще на ніч) і відварити до готовності.
В цей час цибулю дрібно нарізати, м’ясо також нарізати невеликими шматочками. Гриби нарізати невеликими скибочками. Солодкий перець очистити від насіння, нарізати соломкою. Помідори нарізати кубиками.
Далі на рослинній олії обсмажити цибулю і додати м’ясо та трохи обсмажити. Слідом ідуть гриби, сіль і перець за смаком.
Додаємо солодкий перець і смажемо 5 хвилин, після чого додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
У горщики викласти трохи м’яса. На м’ясо викласти квасолю. На квасолю викласти м’ясо. Налити води (близько 50 мл). Закрити кришкою. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі посипати зеленню — петрушкою, кропом, або зеленою цибулею.