Пропонуємо приготувати рулетики з печінки з ніжною, ароматною начинкою.
Ці рулетики можна подати на святковий стіл як холодну закуску або запропонувати рідним для різноманітності на обід або вечерю. Спробуйте!
Нам знадобиться:
Печінка куряча – 300 г.
Молоко – 300 мл.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 80-100 г.
Сіль, перець – за смаком
Соняшникова олія – 2-3 ст. ложки
Начинка:
Яйця варені – 2 шт.
Плавлений сир – 1 шт.
Майонез – 1-2 ст. ложки
Часник – 1-2 зубчики
Помідори чері та петрушка – для прикраси
Покроковий рецепт приготування:
У миску відправити курячу печінку, борошно, яйця, молоко та сіль із перцем.
Занурювальним блендером добре все подрібнити в однорідну масу.
Додати олію, перемішати і випікати печінкові млинці.
Для начинки натерти на терці пару варених яєць, плавлений сир і часник.
Додати майонез, перемішати і начинка готова.
Начинку викладати та розподіляти на трьох млинцях.
Згорнути їх у рулет і потім нарізати на порційні шматочки. Прикрашати помідорами чері із зеленню, скріпивши шпажкою і можна подавати на стіл!
Смачного!