Дуже простий рецепт кабачків. Готуються за лічені хвилини, з’їдаються в мить. Мінімум продуктів. Дешево, швидко та дуже смачно.
Нам знадобиться:
кабачок – 1 шт. (~250-300гр.)
борошно – 1 ст.л.
паприка – 1 ч.л.
соєвий соус – 1 ст.л.
гірчиця – 0,5 ч.л.
часник – 1-2 зубчики
сіль – 0,5 ч.л.
кріп – половина пучка (~20г)
спеції за смаком (приправа для шашлику, або додайте спеції, які вам подобаються)
олія соняшникова для смаження
Покроковий рецепт приготування:
- Спочатку приготуємо соус. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, часник, сіль, приправу для шашлику (ви можете додавати спеції на ваш смак), кріп. Все перемішати. Соус готовий.
- Кабачок очистити від шкірки, нарізати невеликими брусочками. Додати паприку, борошно і добре перемішати.
- Обсмажуємо кабачки на сковороді (на сильному вогні) з невеликою кількістю олії до золотистого кольору, постійно помішуючи. Обсмажені кабачки викласти у миску.
- До гарячих кабачків додаємо приготований соус і перемішуємо. Кабачки готові.
Якщо ви ще не куштували цей рецепт кабачків – раджу приготувати! Незважаючи на простоту рецепту, кабачки виходять дуже смачними. Всім смачного!