Маринована капуста швидкого приготування

Маринована капуста швидкого приготування

Для початку наріжте капусту, перемішайте з натертою морквою, наповніть 3-літровий бутель і залийте маринадом.

 Маринад готують так: на 1.5 л води  кладуть 0.5 столової ложки солі, 1,5 столової ложки цукру, кип’ятять і охолоджують. На 3-4 день капуста готова для вживання.

За іншим рецептом капусту також шинкують, але цього разу щільно напихають у 3-літровий бутель і заливають охолодженим маринадом. Для маринаду беруть: 1 л води, 2 столові ложки солі та 1 столову ложку цукру. 

За бажанням у капусту можна додати невеличкі шматочки столових бурячків або свіжого перцю.

Календар свят

Червень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
Міжнародний день захисту дітей.
2
3456
День журналіста.
789
Міжнародний день друзів.
10111213
Вознесіння Господнє.
14
Всесвітній день донора.
1516
1718
День батька.
192021
День літнього сонцестояння.
2223
Трійця, Зелені свята (православні).
24
Іменини Івана.
25262728
День Конституції України.
29
Іменини Петра і Павла.
30

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!