Відзначено активних читачів Лубенської публічної бібліотеки ім. В.Малика

Відзначено активних читачів Лубенської публічної бібліотеки ім. В.Малика

5 листопада у рамках святкування 100-річного ювілею публічної бібліотеки імені Володимира Малика у головній книгозбірні Лубенської громади відбулося відзначення   активних читачів. Нагородження поціновувачів книги пройшло у декількох номінаціях,

які дирекція бібліотеки визначила, провівши серйозний моніторинг формулярів, хоча любителів книг, періодичних видань тут знають в обличчя.

Читач1 05112121 2А відвідувачі бібліотеки не лише читають, а й беруть участь у квестах, майстер-класах, флешмобах, челенджах, які постійно проводить книгозбірня.

Церемонію нагородження переможців рейтингу читання «Золотий формуляр» виконали директор публічної бібліотеки Валентина Сьомак та головний спеціаліст управління культури і мистецтв Лубенської міської територіальної громади Оксана Радченко. Перший «Золотий формуляр» дістався творчій родині Сиченків, які почуваються щасливими, відвідуючи лубенський осередок інтелекту та культури.

У номінації «Завжди талант» перемогу здобула письменниця Лубенщини, член Національної спілки письменників України Раїса Плотникова, яка бібліотекарів вже давно називає феями, а книгозбірня для неї - другий дім. Користуючись нагодою письменниця навзаєм подарувала бібліотеці 4 томи сучасного видання Степана Руданського.

Лауреатом номінації «Знавець класики» стала Анна Больбот. Не обійшлося і без креативних номінацій на зразок «Пошкурлат Іван Гордійович», який слідкує за новинками періодики. А «Лицарем історичного роману» було визначено Валерія Ірклієнка. «Мадам серіал» ніхто інший, як Таїса Гаврик-Бутенко, а «Леді дамського роману» - Тамара Єфімова. Жанр детективу приваблює Наталію Норку, вона - «Місіс детектив» . «Золотий формуляр» дістався і мешканці села Єнківці Олександрі Бойко, яка щочетверга, незважаючи на клопоти і турботи, погодні сюрпризи, приїздить до бібліотеки.

Відзначено і юних відвідувачів книгозбірні Поліну Вовк, любительку фентезі та Софію Ставицьку, члена клубу «Веселі дольньки» .

Грамотами Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради нагороджено пошуковий загін «Зерно просвіти» за пошукову роботу з історії бібліотечного руху на Полтавщині, керівники Світлана Шуляк та Тетяна Шелег.Читач2 05112121

Дипломом департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації третього ступеню нагороджено Кулика Руслана, користувача публічної бібліотеки. Обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.Гончара висловлено подяку користувачу філії №2 Лубенської міської бібліотеки імені В.Леонтовича Катерині Кривець.

Директор публічної бібліотеки Валентина Сьомак подякувала усім читачам за гостину, любов до книги, стимул в роботі,який отримує кожен працівник книгозбірні, зустрічаючи відвідувача. А завершився захід дружнім чаюванням бібліотекарів та книголюбів, які окрім нагород отримали ще й позитивний настрій та заряд ентузіазму, аби і надалі читати, не зупиняючись.

Календар свят

Вересень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
День знань.
2345678
Різдво Пресвятої Богородиці.
91011121314
Воздвиження Чесного Хреста.
15
Всенародний день батька.
1617
День рятувальника.
День працівників лісу.
Іменини святкують Ілля, Софія, Віра, Надія, Любов.
1819202122
День осіннього рівнодення.
День партизанської слави України.
23242526272829
День пам’яті трагедії Бабиного Яру.
30
День перекладача.
Всеукраїнський день бібліотек.
День усиновлення.
      

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!