Вам знадобляться:
– яйця — 3 шт.
– помідори — 1-2 шт.
– баклажани — 2 шт.
– цибуля ріпчаста — 1 шт.
– часник — 2-3 зубчики
– кріп — 10 гр.
– майонез — 100 гр.
– гірчиця гостра — 1-2 ч. л.
– сіль і перець (за смаком)
Приготування:
– очистіть цибулю та наріжте її тонкими чверть кільцями. Обсмажте цибулю до прозорості.
– баклажани наріжте кубиками і викладіть на сковороду до цибулі. Тепер баклажани разом з цибулею обсмажте до рум’яності баклажанів.
– відваріть яйця та наріжте їх кубиками. Також кубиками наріжте помідори і відправте до яєць. Дрібно нарізану зелень кропу також додайте до яєць і помідорів.
– коли баклажани стали рум’яні, розчавіть до них пару зубчиків часнику і після смажте ще 2-3 хвилини.
– баклажани з цибулею викладіть на паперовий рушник і зачекайте поки охолонуть. Додайте їх в салат і заправте майонезом, гострою гірчицею. Посоліть та поперчіть.
Джерело: Віддана.