Баклажани дуже добре поєднуються і з часником і з печерицями. Такі страви, виходять просто царськими.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- баклажани, 2 шт;
- печериці, 150 г;
- часник, 6 зубчиків;
- будь-яка зелень;
- цибуля звичайна, 1 шт;
- помідори, 2 шт;
- сіль перець;
- гострий перець.
Процес приготування:
Баклажани і гриби ріжемо кубиком.
Спочатку обсмажуємо баклажани з цибулею – порізаним кубиком до напівм’якості і додаємо гриби.
Обсмажуємо хвилин 5 і додаємо подрібнений часник, перчимо і солимо, посипаємо улюбленими спеціями. На цьому етапі, якщо ви любите гостре, додаємо кілька шматочків свіжого гострого перцю або посипаємо сухими приправами.
Готуємо 10 хвилин на невеликому вогні.
Помідори також ріжемо кубиком і змішуємо з масою на сковороді, тушкуємо близько 5 хвилин.
Коли залишається пара хвилин до закінчення готування, насипаємо рубану зелень, перемішуємо і подаємо до столу.
Таке баклажановие-грибне рагу ви можете подавати до різних страв. Воно відмінно поєднується з молодою картоплею, стравами з м’яса, фаршу, рибними закусками. У цю страву ви можете додати будь-які гриби за своїм смаком, баклажани прекрасно гармонують з будь-якими.
Джерело: Вона.