Інгредієнти:
- куряче філе – 2 половинки;
- курага – 50 г;
- твердий сир – 100 г;
- сіль за смаком;
- дрібка червоного і чорного меленого перцю;
- соняшникова олія – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати упоперек, злегка відбити. Посолити, поперчити. Промиту та висушену курагу викласти на шматочки філе, відступивши від краю на 1 см. Якщо курага велика, потрібно розрізати її наполовину. Посипати тертим сиром і скрутити філе рулетиками. Закріпити зубочистками, щоб не розгорталися.
Рулетики підсмажуємо у духовці або у мікрохвильовій печі при потужності 1000 Вт по 7 хвилин з обох сторін, використовуючи функцію "Комбi-гриль".