Спробуйте цей смачний рецепт.
Інгредієнти - 1 кг яблук, солодкі або кисло-солодкі (неранні, краще злегка недостиглі)
- 300 г цукру
- 1 ст. л. кориці
- 1 ч.л. лимонної кислоти
Яблука помити, за бажанням очистити від шкірки, порізати тонкими скибочками. Щільно укласти часточки на деко, зверху присипати цукром, корицею і лимонною кислотою. Поставити яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Потім перекласти яблука на пергамент, злегка присипаній цукром, Залишити сушитися на 2-3 дні при кімнатній температурі.
Через зазначений час десерт з яблук готовий, можна подавати сухе варення до чаю. Готові ароматні часточки зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, в пластикових або скляних банках.
Cмачного! Пригощайтеся!