Досить ситна і оригінальна на вигляд закуска – човники з кабачків, приготовані в духовці з курячим філе, овочами, сиром та оливками.
2 кабачки
250 г курячого філе
1 болгарський перець
1 помідор
1 морква
1 цибуля
1/2 банки чорних оливок (без кісточок)
100 г твердого сиру
1 ст. л. оливкової олії
сіль, перець
Куряче філе нарізати кубиками і обсмажити на олії.
Кабачки розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. Змастити дно “човника” кетчупом.
Оливки розрізати на половинки. Помідор, бол–гарський перець, моркву і цибулю нарізати кубиками. Змішати овочі, додати куряче філе і приправити за смаком. Отриману начинку викласти в човники з кабачків.
Перекласти на змащене олією деко і запікати 30 хв при температурі 200°С. За п’ять хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Смачного!