Смачний і соковитий кабачковий торт

kabachок 02072020Надзвичайно смачний і ніжний кабачковий торт. Дуже простий в приготуванні.

Його можна готувати і до вечері, і до святкового застілля.

Інгредієнти:

Кабачок – 2 шт.(середнього розміру)


Манна крупа – 100 гр.
Яйце – 2 шт.

Кріп
Сіль, перець за смаком.

Часник – 1 зубч.
Олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ:

1.Кабачки потрібно натерти на великій тертці. Залишити на декілька хвилин, а через деякий час потрібно зайвий сік віджати і злити. Додаємо до кабачків 2 яйця, манну крупу, кріп, сіль, перець, подрібнений часник і все перемішуємо. Даємо постояти суміші 10-15 хвилини.

2.На сковороді обсмажуємо кабачкові млинці з двох сторін до золотистого кольору. Даємо охолонути.

Окремо готуємо начинку для торта. Пропонуємо вам найсмачніші рецепти.

  1. Начинка з грибами і твердим сиром

Свіжі шампіньйони (300 гр.) чистимо і нарізаємо тонкими пластинками. Ріпчасту цибулю (1 шт.) дрібно нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо гриби, перемішуємо, солимо, перчимо, смажимо до готовності. Знімаємо з вогню та даємо охолонути.

Часник (2 зубч.) очищаємо і пропускаємо через прес. Твердий сир (100 гр.) натираємо на великій тертці. В мисочці з’єднуємо подрібнений часник, тертий сир і майонез (2 ст.л.), перемішуємо все до однорідної маси. Начинка готова.

Змащуємо наші кабачкові млинці спочатку сирною масою, а зверху рівномірно викладаємо грибну начинку. Дальше знову млинець – сирна маса – грибна начинка. Залишаємо торт на 30 хвилин, щоб пропитався. Зверху прикрашаємо зеленню.

  1. Начинка з сиром, морквою і помідорами

Ріпчасту цибулю (1 шт.) очищаємо і дрібно нарізаємо. Моркву (1 шт.) очищаємо й натираємо на великій тертці. Пасеруємо овочі на рослинній олії до золотистого кольору.

Часник (2 зубч.) очищаємо і пропускаємо через прес. Свіжу зелень дрібно нарізаємо. Твердий сир (100 гр.) натираємо на великій тертці. Помідори (2 шт.) нарізаємо тонкими кружечками.

В окремій мисочці з’єднуємо майонез (2 ст.л.), подрібнений часник і дрібно нарізану зелень, це все перемішуємо до однорідної маси.

Готовий кабачковий млинець, змащуємо часниковим соусом, зверху рівним шаром розподіляємо обсмажені овочі. Наступним шаром викладаємо кружечки помідорів, посипаємо тертим сиром. Накриваємо другим млинцем і повторюємо шари в тій же послідовності. Залишаємо торт на 30 хвилин, щоб пропитався. Зверху прикрашаємо зеленню. Смачного!

Джерело: https://osoblyva.com/

Календар свят

Липень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
День архітектури України
День слідчого
2
День податківця України
34
День судового експерта
56
День Військово-морських Сил Укpаїни
День військ ППО Збpойних Сил України
7
День пpацівника природно-заповідної справи
891011
Всесвітній день народонаселення
12
Всесвітній день бортпровідника
13
День рибалки
1415
День Української Державності
16
День бухгалтера
1718
Міжнародний день Нельсона Мандели
1920
День працівників металургійної тa гірничодобувної промисловості
2122232425
День системного адміністратора
2627
День флота України
День працівників торгівлі
28
День Української Державності
Міжнародний день боротьби iз вірусними гепатитами
День PR-спеціаліста
293031   

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!