Салат, в якому гармонійно поєднуються куряче м’ясо, гриби, сир, огірки та горошок.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- відварене куряче філе – 200 г;
- печериці – 180 г;
- цибуля – 140 г;
- часник – 1 зубчик;
- яйця варені – 6 шт;
- огірки мариновані – 150 г;
- горошок консервований – 150 г;
- сир – 100 г;
- горіхи волоські – 30 г;
- майонез – 200 г;
- сіль, перець, зелень.
Процес приготування
Філе відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо шматочками.
Огірки також ріжемо шматочками.
Сир тремо на грубій терці.
Цибулю ріжемо кубиками, гриби – шматочками і обсмажуємо разом до готовності, солимо і перчимо до смаку.
Для соусу змішуємо майонез з пропущеним через прес часником, нарізаною зеленню і подрібненими в крихту горіхами. Добре перемішуємо.
У салатник викладаємо м’ясо і змащуємо половиною соусу.
Яйця половину ріжемо кружальцями і викладаємо по стінці салатника. Другу частину яєць ріжемо кубиком.
Висипаємо гриби з цибулею.
Зверху посипаємо яйцями. Солимо і перчимо.
Викладаємо кубики огірків. Знову по стінці салатника викладаємо кружечки яєць.
Зверху салат покриваємо соусом і посипаємо горошком і тертим сиром. Прикрашаємо салат зеленню.
Накриваємо плівкою і залишаємо в холодильнику на кілька годин для просочення. Смачного!
Джерело: https://mandarynka.com.ua