Запечене сало — український делікатес

Жодsalo08042020на ковбаса не зрівняється із запеченим у духовці салом — смачно, ароматно і по-домашньому.

Напередодні Великодня  ділимося  рецептом приготування вишуканого українського делікатесу.

Запечене у духовці сало краще і смачніше за будь-яку ковбасу, а для його приготування потрібні найпростіші інгредієнти.

Головне — обирайте підчеревину, щоб був прошарок м'яса.

Інгредієнти:

    1 кг підчеревини;

    2 ч. л солі;

    2 ч. л суміші перців;

    5-6 зубчиків часнику;

    вода.

Час приготування: 70 хвилин

  1. Сало натираємо сумішшю солі та перцю. Часник пропускаємо через прес і рівномірно розподіляємо по салу. Накриваємо ємність плівкою і залишаємо маринуватися на 6-8 годин.
  2. Запікаємо сало в духовці за температури 180°С. У форму наливаємо трохи води, щоб сало на третину занурилося в рідину. Перші 30 хвилин запікаємо під фольгою. Прибираємо фольгу і запікаємо ще 20 хв. Потім перевертаємо сало на інший бік і запікаємо останні 20 хв. Перед подачею охолоджуємо в холодильнику.
  3. Джерело: ТСН

Календар свят

Червень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
Міжнародний день захисту дітей.
2
3456
День журналіста.
789
Міжнародний день друзів.
10111213
Вознесіння Господнє.
14
Всесвітній день донора.
1516
1718
День батька.
192021
День літнього сонцестояння.
2223
Трійця, Зелені свята (православні).
24
Іменини Івана.
25262728
День Конституції України.
29
Іменини Петра і Павла.
30

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!