Нові салати поступово витісняють звичні ласощі, чомусь саме напередодні новорічних свят багато господинь вирішуються на кулінарні експерименти.
Для цього новорічного блюда потрібно:
- 200 г крабових паличок;
- 200 г шинки;
- 200 г плавленого сиру;
- 4 варених яйця;
- 140 г свіжого яблука;
- 120 г майонезу;
- 100 г арахісу;
- сіль, перець.
Покроковий рецепт:
- Білки і жовтки розділити і окремо натерти на середній тертці.
- Шинку і крабові палички подрібнити кубиками, а сир і яблуко на терці. Арахіс обсмажити і подрібнити в чаші блендера. Окремо подрібнені продукти заправити майонезом (крім яблука, горіхів і половини білків).
- В кільце, встановлене на блюдо для подачі, викласти першим шаром плавлений сир, потім жовтки, крабові палички, яблуко, шинку, арахіс, білки з майонезом.
- Зверху посипати білками без майонезу і прибрати на кілька годин в холодильник просочитися. Перед подачею кільце обов’язково зняти.