ЗБЕРЕГТИ КАДРИ І ВИРОБНИЦТВО

avtomasch 31102019 1   Українська економіка не надто славиться ви­робництвом. В основному – це торгівля. Тому особ­ливо ціниться те, що в Лубнах змогли зберегти базу та кадровий потенціал для переоб­лад­нання та ремонту автомобілів. Так-так, ви не помилилися: ТОВ «Автомаш-Лубни» не лише працює, а й намагається створювати пер­спективи для майбутнього виживання.

   Досить молодий, але до­­свідчений директор під­приємства Олександр Олексійович Волик чітко ус­відомлює становище ав­то­ремонтної галузі. Втім за­не­падницьких ноток у йо­го го­ло­сі непомітно. Він на­­ціле­ний на збереження ТОВ «Автомаш-Лубни», йо­го по­дальший розвиток. То­му ни­­­ні паралельно ве­ден­­ню робіт, що є тради­цій­­ни­ми для підприєм­ства, про­во­дить його ак­ре­ди­тацію, що дасть можливість здій­сню­вати техогляд всіх типів ав­томобілів. Ділова лю­ди­на, він розуміє, що мож­ли­вості, яки­ми володіє за­вод, дають йому базу для ро­бо­ти в цій сфері. В іс­ную­чих цехах підприєм­ства є діль­ниця з техніч­ного конт­ролю ав­томо­бі­лів. А ос­кільки у дер­жаві пла­нують в най­ближ­чі роки ввести тех­ог­ляд на транс­портні за­соби, а не лише на ко­мер­ційний або вантажний та автобус­ний транспорт, то це реаль­на перспектива роз­витку ТОВ «Автомаш-Луб­ни».avtomasch 31102019 2

   Щодо сьогодення, то тут як займалися ремон­том ав­томобілів, їх пере­об­лад­­нанням, роботою зі спец­тех­нікою, так і зай­маються.

   На ТОВ «Автомаш-Луб­ни» переобладнують дви­гуни з бензинового на ди­зель­не паливо, вста­нов­­люють газобалонне облад­нання на автомобілі, виготовляють самоскидні кузова вантажних автомо­білів. Тобто виконують всі мож­­ливі види переоб­лад­нання, які мають іти в пере­реєстрацію. Отже, мо­жуть автомобіль-асе­нізатор пе­ре­­обладнати на бортовий, забезпечити додавання на автомобіль обладнання ма­­­ніпу­ля­тора, кранової ус­тановки.avtomasch 31102019 3

   Виконують зварю­валь­­ні роботи, фарбу­ван­ня, внутрішнє оздоб­лення, в тому числі автобусів ПАЗ, КАВЗ, ін­ших марок, ремонт дви­гу­нів, а також вантажних ав­томобілів ЗІЛів, КамАЗів, ГАЗ­онів. Зай­маються ре­мон­­­­­том ру­­хової частини, ку­зов­ни­ми роботами. Плюс мають базу для переоб­лад­нання мікроавтобусів з ван­тажних у пасажир­ські, з па­сажирських в спец­­тех­ні­ку, наприклад, карети екс­тре­ної медичної допо­моги.

   Заявлені роботи не­мож­­­­­­ливі без людей – згур­­­­­­то­ваного, висококва­ліфіко­ваного трудового колек­тиву. Він створений давно, люди мають ве­ликий тру­довий стаж на одному під­­приємстві. А це – неоці­нен­ний досвід та уміння. Робітникам, які тут тру­дять­ся, під силу ви­конання будь-яких зва­рювальних робіт (на під­приємстві, крім інших, застосовується аргонове зварювання). Втім кад­рова проблема все ж іс­нує. Тому що одна спра­ва звар­ник, який зварює конструк­ції, і зовсім інша – прове­дення робіт, пов’я­заних з ремонтом автомо­білів або автобусів. За сло­вами Олек­сандра Во­лика, з цим тре­ба наро­дитися. Мо­лоді ж люди не поспі­шають оби­рати робіт­ничу професію того ж зварника, авто­слю­саря чи слюсаря механо­скла­даль­­них робіт, маляра. Тому доводиться обхо­дитися власними пере­віреними силами. Це лю­ди, які все трудове життя від­дали праці на ТОВ «Авто­маш-Лубни».avtomasch 31102019 4

avtomasch 31102019 5

avtomasch 31102019 6

  Великий стаж роботи на підприємстві мають бра­­­­­ти Сергій і Анатолій Гав­рики, які займаються ре­мон­том автобусів. У бри­га­ді, хоч і не­повній, також пра­цює Сергій Кос­тюк. Во­ни здій­снюють зварю­валь­ні ро­боти, зби­рання і фар­бу­вання авто­транспортних засобів. На хорошому ра­хун­ку слю­сарі Во­лодимир Яко­вен­ко, Пав­­ло Лозицький, Олександр Шведь­ко і Анд­рій Тітов, токарі Олек­сій Плис, Юрій Сер­гієнко.

   На заводі працює ла­бо­­раторія по технічному конт­ролю (начальник Сер­гій Фед­ченков, помічник Віта­лій Ткаленко), яка має відповід­не обладнання, що до­зво­ляє якісно здій­сню­вати необ­хід­ні діаг­нос­тичні ро­боти. Словом, навіть у ни­ніш­ньому не­простому житті ТОВ «Ав­томаш-Луб­ни» про­дов­жує працювати, прим­ножуючи славу Лубен, як автомо­більного міста.

Олександр МІЩЕНКО.

Знімки автора.

Підписуйтесь на нас у facebook !!!

А також читай: Оголошення: РОБОТА !!!!!!

Станьте одним із 4 000 передплатників. Газета "Лубенщина" завжди з вами

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!