Лубенські господині, готуємо Великодний сирник разом!

surnuk 23042019Рецепт цієї смакоти дала мені моя хресна мама. Відтоді жодень Великдень не проходить без нього (жителька с. Хорошки).

Сирник:

1 кг сиркової маси

6 яєць

1 склянка цукру

3 чайні ложки ванільного екстракту

3 столові ложки кукурудзяного крохмалю

3 столові ложки борошна

Додатково:

2 пакети зеленого желе

1 пачка довгастого печива

2 невеликих банана

Біла глазур (150 г цукрової пудри, 1/2 столові ложки вершкового масла,

2 столові ложки молока)

Підготувати дві форми діаметром 23 см, застелити на дні пергаментним папером.

Яйця помістити в миску, додати цукор і збити на високій швидкості до консистенції гоголь-моголя.

Додати сирну масу і інші інгредієнти і змішати на дуже повільній швидкості (щоб не надто наповнити тісто бульбашками повітря) до тих пір, поки суміш не стане однорідною

Розділити тісто навпіл і розподілити по формам.

Випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів (поки верх сирника  не покриється тонкою плівкою.

Розтопити желе відповідно до вказівок на упаковці, остудити до легкого загустіння.

В одну з форм розподілити зверху печиво, по діагоналі. Між печивом розмістити шматочки банана, залити желе і накрити другим сирником.

Помістити в холодильник на 3 години.

Готовий сирник прикрасити білою глазур'ю.

Для цього, масло з молоком помістити в каструлю, і нагріти до розчинення. Додати цукрову пудру і перемішати, поки глазур не матиме грудок. Почекати 1 хвилину, і нанести на сирник.

Джерело:http://www.uarp.org/news/1555925632

Календар свят

Лютий, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
   12
Стрітення Господнє.
День бабака.
3
Іменини Симеона.
4
Всесвітній день боротьби проти раку.
567891011
121314
День закоханих.
15161718
19
День державного герба України.
20
День Героїв Небесної сотні.
День соціальної справедливості.
21
Міжнародний день рідної мови.
22232425
Іменини Тараса.
262728
День працівників патрульно-постової служби в Україні.
29   

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!