«Златогор» – перлина готельно-ресторанного бізнесу в Лубнах

zlatogor 05042019 1Молодіжний парк в Лубнах – це історія не однієї людини. Для когось це юні, сповнені ентузіазму роки, впевнений старт, перше кохання і просто спогади, які не забути. Колись життя тут вирувало на повну: влаштовувались вечори, лунала музика, молодь танцювала, призначала побачення…і ніхто й гадки тоді не мав, що парк опиниться на межі занепаду. Та сама доля спіткала й все те, що знаходилось на його території, зокрема кафе «Грот». Приміщення останнього тривалий час не функціонувало, а тому втратило будь-який інтерес з боку громадськості.

Втім, варто відзначити, що останні три роки на місці закладу посилено велися будівельні роботи, тому лубенці могли тільки здогадуватись, що відбувається за високим парканом. Врешті, завісу таємничості відкрито і перед публікою постала дивовижна новобудова – готельно-ресторанний комплекс «Златогор». Без перебільшень, він є абсолютною окрасою не лише парку, а й Лубенщини загалом.zlatogor 05042019 2

Вдале розташування, зручний під’їзд, неймовірні краєвиди, спокійна атмосфера – далеко не всі переваги комплексу. Про нове життя закладу, його дизайн та архітектуру, підхід до реалізації задуманого проекту та подальші перспективи журналіст видання «Лубенщина» говорила із власницею «Златогору» Юлією Ступкою.zlatogor 05042019 3

 - Як зародилось бажання створити на місці колишнього «Гроту» новий готельно-ресторанний комплекс?

- Ідея відновлення будівлі належала мені, адже в парку проходили і мої студентські роки, тому прикро було бачити, як все поступово і безповоротно відходить в минуле, переживаючи період занепаду. 4 роки тому «Грот» знаходився під заставою в банку, приміщення продавалось і саме я на конкурсній основі виграла право бути його новим власником.zlatogor 05042019 4zlatogor 05042019 5

- Територія, якою ви розпоряджаєтесь доволі не мала. Що включає в себе «Златогор»?

-  Так,  територія складає 0, 25 га. Сюди входить ресторан, готель, літній майданчик, басейн, стоянка для автомобілів. Також розглядаємо можливість побудувати сауну, адже ми максимально орієнтовані на потреби і побажання наших гостей. Тому не виключаємо можливість розширення спектру послуг.zlatogor 05042019 6

- Розкажіть детальніше про готель та ресторан. Як вони працюють і чи є у вас постійні відвідувачі.

- Перед тим, як ми почали працювати, робити перші кроки, було виконано величезний обсяг роботи – від проектування, ідей по дизайну інтер’єру до безпосереднього будівництва, роботи архітекторів. Тож нині ми можемо гідно представити те, над чим працювали останні три роки, а саме: 4-зірковий готель на 8 номерів, а також ресторан, який уміщує до 50 осіб одночасно. Працює ресторан із 12:00 до 24:00, але, без сумніву, тут вас зустрінуть у будь-який час. Приміщення функціонує автономно, нашим відвідувачам ніщо не заважає сповна насолодитися відпочинком. Тут безпечно, є охорона, ведеться цілодобове відеоспостереження, а за бажанням гості мають можливість прогулятися алеями парку.zlatogor 05042019 7

- Комплекс розрахований на відвідувачів середнього класу чи еліти?

- Скоріше орієнтований на середній клас, але, наприклад, делегації з Польщі та Німеччини, які вже зупинялись у нас, оцінили рівень закладу, як дуже високий. Зараз у нас також проживають іноземні громадяни і вони просто в захваті.

- Офіційне відкриття відбулося 14 березня, але, як відомо, «Златогор» працював ще раніше.

- Дійсно, приймати замовлення ми почали ще восени 2018 року. При цьому голосно про це не афішували, не робили реклами. Це був такий собі тестовий режим, адже і персонал, і я, як власник, мали зрозуміти свою роботу,  занурюючись у неї поступово і впевнено. Ми перевіряли себе, готувались, в той час як відвідувачі оцінювали нас і те, що ми пропонуємо. Я дуже вдячна моєму другу і наставнику, людині, без якої б не відбулося втілення мого задуму – Віктору Тесленку. Його віра в мене, надійні поради та багаторічний досвід у сфері громадського харчування не можуть бути непоміченими.zlatogor 05042019 8

- Як ви підбирали персонал? Чи важко знайти кваліфікованих працівників?

- Важко, але не мені, бо в цьому мені допоміг Віктор Михайлович. І він не помилився, адже знає цих людей особисто і вони мають багаторічний досвід у сфері обслуговування та громадського харчування. На персонал, а саме на кухарів, барменів, офіціантів, покоївок покладається дуже велика відповідальність, адже саме від якості обслуговування залежить рейтинг закладу і те, чи залишаться відвідувачі повністю задоволеними. До сервісу високого рівня прийшли разом, а перед цим навчалися і тренувалися, запрошували фахівців та експертів зі столиці. Це дало свій результат: вже сьогодні в нас замовляють весілля та банкети, бронюють дати на літо, осінь.

- Що ви можете сказати про кухню?

- Це не просто кухня, де готують їжу і приймають замовлення. Ми маємо унікальне, суперсучасне обладнання, яке абсолютно відповідає технологічним нормам, підтримуємо стерильну чистоту і створюємо комфортні умови для працівників. Складаючи меню, ми  акцентували увагу на здоровому харчуванні, тому використовуємо тільки натуральні продукти і співпрацюємо із перевіреними постачальниками. Багато продукції ми закупляємо від населення, оскільки вона якісна і вже зарекомендувала себе, наприклад, яйця та м'ясо. Також на 80% використовуємо оливкову олію іспанського розливу. Страву потрібно не просто бездоганно приготувати і подати – вона має бути збалансована і відповідно засвоюватися. При цьому ми не гребуємо користуватися довідником правильного харчування, адже там дійсно є слушні рекомендації. Ми не беремо овочів, які вирощені в теплицях, натомість пропонуємо універсальне меню відповідно до сезону.zlatogor 05042019 9

- Ваш ресторан прикрашають копії світлин, які увійшли до каталогу «Лубни на перехресті століть». Це ваша ідея?

- Якщо чесно, то я особисто схильна до чогось більш сучасного, але мені запропонували спробувати і це дійсно має успіх. Цим питанням займався Василь Гальченко, за що я йому вдячна. Відвідувачі цікавляться, розглядають світлини, оскільки не всі мали змогу їх побачити раніше. Таким чином, ми долучаємось і до історії Лубен.

- До літнього сезону готові?

- Звісно, готові. Для цього вже підготували після зими басейн, починаємо набирати воду. Також завжди напоготові літній майданчик. Місце відкрите, сонячне і в той же час затишне. Тож запрошуємо всіх відвідати готельно-ресторанний комплекс «Златогор», адже це місце, куди вам обов’язково захочеться повернутися знову!zlatogor 05042019 10zlatogor 05042019 11

P.S. Щоб ваше свято було незабутнім – замовляйте бенкети саме тут!

Тел.: 050 959 95 50; 067 695 99 55. Команда «Златогор» чекає саме на вас!

Юлія АНТОНЕЦЬ.

Календар свят

Червень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
Міжнародний день захисту дітей.
2
3456
День журналіста.
789
Міжнародний день друзів.
10111213
Вознесіння Господнє.
14
Всесвітній день донора.
1516
1718
День батька.
192021
День літнього сонцестояння.
2223
Трійця, Зелені свята (православні).
24
Іменини Івана.
25262728
День Конституції України.
29
Іменини Петра і Павла.
30

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!