Навчання із безпечного поводження на воді: Запорука Безпеки

Навчання із безпечного поводження на воді: Запорука Безпеки

Закінчення навчального року  це час літніх канікул. Літо – це період активного відпочинку, коли з’являється можливість загоряти, купатися у водоймах: річках, озерах. Але необхідно пам’ятати, що ця пора часом приносить не тільки радість, але й завдає прикростей. Іноді задоволення від купання може обернутися на справжню трагедію, пов’язану з травматизмом і загибеллю людей.

 

Тому відпочиваючи на водоймі, необхідно знати й виконувати прості правила безпечного поводження на водних об’єктах. Саме з такою метою 03.06.2024 року представниками «БО «БФ «MELEK» спільно з фахівцями Лубенського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області та Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області з вихованцями Опорного закладу "Засульський ліцей Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області " проведено навчальний захід на тему: “Уміння триматися на воді – запорука безпеки”, на якому дітей було ознайомлено з правилами безпечної поведінки на воді та біля води.

Також в рамках заходу дітей та працівників освітнього закладу було ознайомлено з алгоритмом дій щодо запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах, наголошено про необхідність вивчення та дотримання правил безпечної поведінки на воді, ознайомлено з діями населення під час надання першої допомоги потерпілим, а також при нагоді проведено роз’яснення з актуальної нині теми: а саме щодо небезпеки пов’язаної з вибухонебезпечними предметами.

Основна мета заходу – підвищити обізнаність присутніх про правила безпеки на воді, навчити їх основних навичок самозахисту та надання першої допомоги у випадку надзвичайних ситуацій. Це допоможе дітям почуватися впевненіше під час відпочинку біля води і зменшити кількість нещасних випадків.

Навчання із безпечного поводження на воді є надзвичайно важливим заходом у школі, який сприяє збереженню життя та здоров’я дітей. Це не тільки навчає їх основним правилам безпеки, але й розвиває відповідальність та навички самозахисту. Важливо, щоб такі заходи проводилися регулярно та з урахуванням актуальних методик і технологій. Тільки тоді ми зможемо забезпечити максимальний рівень безпеки для наших дітей.

Даний захід проведено в рамках ініціативи «Безпечна водa - вдосконалення служб та реагування на ризики», який впроваджує «БО «БФ «MELEK» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту«EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Благодійна організація "БФ"MELEK""

Календар свят

Липень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День архітектури україни. Іменини Дем'яна.
234
День Національної поліції України.
Іменини святкує Марта.
56
Всесвітній день поцілунку.
7
891011
Іменини Ольги.
121314
15
День українських миротворців.
Іменини Володимра.
16
День бухгалтера в Україні.
17
Іменини святкує Марина.
181920
Іменини святкує Ілля.
21
222324
Іменини святкують Христина, Борис, Гліб.
252627
День медика.
28
Хрещення Київської Русі-України (День державності).
2930
Міжнародний день дружби.
31    

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!