Домашня ковбаса

Домашня ковбаса

Інгредієнти:

Свинина  -  3-3,5 кг.

Сало - 600-800 р.

Часник - 5-7 зубків.

Свинячі тонкі кишки - 5-6 м.

Сіль, перець, суха зелень (базилік, чебрець, орегано), мелений коріандр.

Приготування:

Кишки ретельно промити під проточною водою.

М'ясо і сало без шкірки дуже дрібно порізати, змішати в мисці, додати сіль і спеції. Додати дрібно порубаний часник.

На м'ясорубку вдягніть насадку-трубочку для начинки ковбаси, зніміть ножі і решітку.

Натягніть кишку на трубочку, зв'яжіть кінчик ниткою і поступово начиняйте м'ясом і салом через трубочку в м'ясорубці.

Ковбаса не повинна бути щільною, щоб не лопнула при смаженні. 

При виявленні дірки затягніть кишку перед нею ниткою.

Також можна зав'язати ковбасу ниткою в будь-якому місці, щоб вийшло багато маленьких ковбасок.

Покладіть ковбаски в холодильник на 5 годин. 

Перед смаженням проколоти оболонку зубочисткою в багатьох місцях, щоб вона не порвалася.

Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. після варіння змастити ковбасу жиром або маслом, смажити до золотистого кольору або на 1 годину залишити в розігрітій до 240 градусів духовці. 

Календар свят

Вересень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День знань
2
День нотаріату
34567
День підприємця
8
Міжнародний день грамотності
Міжнародний день солідарності журналістів
9
Міжнародний день краси
День тестувальника
День дизайнера-графіка
10
Усесвітній день запобігання самогубствам
111213
День програміста
День українського кіно
День фізкультури і спорту
14
День працівників нафтової, газової тa нафтопереробної промисловості
День танкових військ
15
Міжнародний день демократії
16
Міжнaродний день охорони озонового шару
17
День HR-менеджера
День рятувальника
181920
День рекрутера
День винахідника і раціоналізатора
День фармацевтичного працівника
21
День працівника лісу
День миру
Міжнародний день миру
22
День партизанської слави
2324252627
День туризму
День вихователя і всіx дошкільних працівників
28
День машинобудівника
2930
День всиновлення
Міжнародний день перекладача
Всеукраїнський день бібліотек
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!