Відзначено активних читачів Лубенської публічної бібліотеки ім. В.Малика

Відзначено активних читачів Лубенської публічної бібліотеки ім. В.Малика

5 листопада у рамках святкування 100-річного ювілею публічної бібліотеки імені Володимира Малика у головній книгозбірні Лубенської громади відбулося відзначення   активних читачів. Нагородження поціновувачів книги пройшло у декількох номінаціях,

які дирекція бібліотеки визначила, провівши серйозний моніторинг формулярів, хоча любителів книг, періодичних видань тут знають в обличчя.

Читач1 05112121 2А відвідувачі бібліотеки не лише читають, а й беруть участь у квестах, майстер-класах, флешмобах, челенджах, які постійно проводить книгозбірня.

Церемонію нагородження переможців рейтингу читання «Золотий формуляр» виконали директор публічної бібліотеки Валентина Сьомак та головний спеціаліст управління культури і мистецтв Лубенської міської територіальної громади Оксана Радченко. Перший «Золотий формуляр» дістався творчій родині Сиченків, які почуваються щасливими, відвідуючи лубенський осередок інтелекту та культури.

У номінації «Завжди талант» перемогу здобула письменниця Лубенщини, член Національної спілки письменників України Раїса Плотникова, яка бібліотекарів вже давно називає феями, а книгозбірня для неї - другий дім. Користуючись нагодою письменниця навзаєм подарувала бібліотеці 4 томи сучасного видання Степана Руданського.

Лауреатом номінації «Знавець класики» стала Анна Больбот. Не обійшлося і без креативних номінацій на зразок «Пошкурлат Іван Гордійович», який слідкує за новинками періодики. А «Лицарем історичного роману» було визначено Валерія Ірклієнка. «Мадам серіал» ніхто інший, як Таїса Гаврик-Бутенко, а «Леді дамського роману» - Тамара Єфімова. Жанр детективу приваблює Наталію Норку, вона - «Місіс детектив» . «Золотий формуляр» дістався і мешканці села Єнківці Олександрі Бойко, яка щочетверга, незважаючи на клопоти і турботи, погодні сюрпризи, приїздить до бібліотеки.

Відзначено і юних відвідувачів книгозбірні Поліну Вовк, любительку фентезі та Софію Ставицьку, члена клубу «Веселі дольньки» .

Грамотами Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради нагороджено пошуковий загін «Зерно просвіти» за пошукову роботу з історії бібліотечного руху на Полтавщині, керівники Світлана Шуляк та Тетяна Шелег.Читач2 05112121

Дипломом департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації третього ступеню нагороджено Кулика Руслана, користувача публічної бібліотеки. Обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.Гончара висловлено подяку користувачу філії №2 Лубенської міської бібліотеки імені В.Леонтовича Катерині Кривець.

Директор публічної бібліотеки Валентина Сьомак подякувала усім читачам за гостину, любов до книги, стимул в роботі,який отримує кожен працівник книгозбірні, зустрічаючи відвідувача. А завершився захід дружнім чаюванням бібліотекарів та книголюбів, які окрім нагород отримали ще й позитивний настрій та заряд ентузіазму, аби і надалі читати, не зупиняючись.

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!