ukenru

Святкова закуска Крокети з м’ясом

Ідеально підрум'янені і ароматні крокети - відмінна ідея для вечері і чудова закуска до святкового столу.

Інгредієнти:
Для начинки:


яловичина - 800 г;
морква - 1 шт.;
селера - 150 г;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 1 шт.;
вода - 375 мл;
спеції: 2 лаврові листки, зерна запашного перцю, 0,5 ч. л. солі.

Для тіста млинців:
пшеничне борошно - 2 склянки;
вершкове масло - 2 ст. л.;
молоко або вода - 500 мл;
яйця - 3 шт.;
0,5 ч. л. солі і цукру.

Для смаження крокетів:
яйця - 2 шт.;
пшеничне борошно - 2 ст. л.;
панірувальні сухарі - 0,5 склянки;
рослинна олія для смаження.

Процес приготування святкової закуски Крокети з м’ясом.

    Викладіть всю яловичину в каструлю середнього розміру. Близько 800 г яловичини можна нарізати більш дрібними шматочками. Ви можете використовувати тільки один вид м'яса або змішувати кілька видів за раз, щоб м'ясо не було занадто пісним чи жирним. Це може бути, наприклад, гомілка, лопатка і т. д.

    Крім м'яса додайте очищені і нарізані більш дрібними шматочками овочі: цибуля, селера, морква. Також додаємо спеції: 2 лаврові листки, зерна запашного перцю. Наостанок додайте 1,5 склянки води. Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння, потім зменшіть потужність конфорки так, щоб бульйон тільки злегка кипів, і так варіть 90 хвилин (можна і довше).zakuska 05032021 2

    Порада: яловичину легко замінити свининою, індичкою і т. д.
    Викласти у каструлю м'ясо, овочі та спеції
    Через 1,5 години приготування овочі стануть ідеально м'якими, а м'ясо готове.
    Все готуємо 1,5 години
    Дайте гарячому м'ясу з овочами охолонути, не накриваючи кришкою.
    Даємо м'ясу та овочам охолонути
    Прийшов час для млинців. Покладіть у велику миску 2 склянки (320 г) пшеничного борошна. Розбити 3 яйця кімнатної температури. Також влийте 2 склянки трохи теплого молока (можна і воду, але з молоком тісто для крокетів смачніше). Крім того, 2 ст. л. топленого і остиглого вершкового масла і 0,5 ч. л. солі і цукру. Все ретельно перемішати блендером.
    Робимо тісто для млинців
    Розігрійте плоску сковороду, бажано спеціально пристосовану для смаження млинців, діаметром близько 23 см. Не встановлюйте плиту відразу на велику потужність. Встановіть середню потужність і дочекайтеся, поки тепло рівномірно розподілиться по всій поверхні сковороди. Не змащуйте сковороду.

    Перемішати тісто і відміряти тісто невеликим ополоником. Вилийте в форму досить тіста, поки маса вільно не покриє поверхню форми. Я смажу крокети трохи товщі, ніж для млинців. Приблизно через хвилину переверніть млинець. Інша сторона зазвичай займає трохи менше часу для смаження, тобто близько 30-40 секунд. Ось так смажимо всі млинці. У мене вийшло рівно 12 штук.
    Смажимо млинці
    Остигле м'ясо з овочами подрібніть. Перевірте смак, додайте більше солі або перцю. Вмішайте в суміш 1 сире яйце і знову ретельно перемішайте (яйце необов'язково).
    Подрібнити м'ясо та овочі
    Начинка і млинці готові, пора приготувати крокети. У кожен млинець викласти велику порцію начинки. Покладіть її на одну сторону млинця. Сформутйе млинець, як показано на фото нижче і потім загорніть крокет. Таким чином приготуйте всі м'ясні крокети.
    Формуємо крокети
    Прийшов час панірувати і смажити крокети. Додайте 2 ст. л. борошна на плоску тарілку. Покладіть 0,5 склянки панірувальних сухарів в більш глибоку, але широку тарілку. У третю тарілку розбити 2 яйця і дуже ретельно їх збити. Спочатку просто злегка обваляйте кожен крокет у борошні. Потім занурте його в яйце і, нарешті, ретельно обваляйте в панірувальних сухарях.
    Обвалюємо крокети у борошні, потім в яйці та панірувальних сухаряхzakuska 05032021 3
    Нагрійте велику сковороду. Влийте кілька столових ложок масла для смаження. Обсмажити крокети з кожного боку.

Джерело: shefkuhar.com.ua

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Погода

Погода

Курс валют

Календар

Вересень, 2021
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
День Знань
2
День нотаріату
34
День митного брокера
5
6
День підприємця
7
День військової розвідки України
8
Міжнародний день солідарності журналістів
9
Міжнародний день краси, День дизайнера-графіка, День тестувальника
101112
День українського кіно, День програміста, День перукаря
13
День танкіста, День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, День фізичної культури і спорту
1415
Міжнародний день демократії
16
Міжнaродний день охорони озонового шару, День HR-менеджера
День працівника лісу
17
День рятувальників України
1819
День винахідника і раціоналізатора, День фармацевтичного працівника
День винахідника і раціоналізатора, День фармацевтичного працівника
20
День рекрутера, День працівника лісу
21
День миру, Міжнародний день миру
22
День партизанської слави
23242526
27
День машинобудівника, День туризму, День вихователя і всіх дошкільних працівників
282930
Міжнародний день перекладача, Всеукраїнський день бібліотек
   
  • Станьте одним із 4 000 передплатників. Газета «Лубенщина» завжди з вами
  • Передплати газету лубенщина лише за 15,50
  • "Лубенщина" у форматі PDF - вигідно і зручно!
  • Як подати оголошення на сайті газети "Лубенщина"
  • Допоможіть своєму клієнту знайти вас! Додайте інформацію про вашу організацію в Довідник підприємств!

Україна і Світ

В Україні різко скоротилося число пенсіонерів

В Україні з кожним роком зменшується кількість пенсіонерівpens 22092021

Детальніше...

6 простих правил, як зберегти молодість мозку

Що треба робити, а чого уникати, щоби ваш мозок і в зрілому віці відмінно працював. mozok 22092021

Детальніше...

Стипендії в Україні виростуть: Шмигаль розповів, скільки отримуватимуть студенти

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що стипендії в Україні зростуть. Зокрема, мінімальна виплата в установі вищої освіти складе 2 тисячі грн, а підвищена для відмінників – 2550 грн.student 15092021

Детальніше...

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Автомагазин Автогалактика

Видавництво Лубни

Контакти

  • Адреса: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 6-11-20, (05361) 6-14-58, 063-607-88-24
  • Журналіст (05361) 6-14-68
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51, 050-261-96-96
  • Оператори комп’ютерної верстки (05361) 7-45-56

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!
© 2018 Газета Лубенщина. Всі права захищені.

Карта сайта | Політика конфіденційності

Пошук по сайту