Стартувала благодійна акція «В душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро»

Стартувала благодійна акція «В душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро»

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. bib 04122020 2Адже ми всі рівні перед Богом.

Тож традиційно в цей день Лубенська міськрайонна організація «Союз жінок трудівниць «За майбутнє дітей України» (голова Раїса Кошель) ініціювала благодійну акцію «В душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро», яку найперше підтримали партнери – Лубенська центральна районна бібліотека ім. В.Малика (директорка Валентина Сьомак) та ПОМГО «Твій світ» (керівник Олександр Чепур).

Зважаючи на цьогорічні карантинні обмеження в бібліотеку Малика на захід запросили невелику кількість діток з батьками.

В теплій, затишній атмосфері, за філіжанкою запашного чаю та солодкими смаколиками пролетіла година спілкування. Психолог Юля Пода запропонувала діткам з батьками цікаві рольові ігри. Вони на папері старалися відтворили свої заповітні мрії. Вікторія Слюсаренко, дитина з інвалідністю представила чудовий цирковий номер. Ії виступ наче утверджував, що ми всі рівні і мрії таки збуваються. Всі учасники заходу отримали святкові продуктові набори та засоби індивідуального захисту.

Організатори заходу щиро вдячні всім, хто підтримав акцію і надав благодійну допомогу. Це Василь Стасовський та Наталія Сухонос, депутати Полтавської обласної ради, Олександр Темченко, голова ФГ «Род», колишній голова райради, Валерій Орошан, голова ФГ«Еко-Край», Віталій Трубніков, голова ТОВ «Удай-Агро», Ігор Оникієнко, директор Лубенського хлібозаводу, Микола Тютюнник, Валерій Больбот, Євгеній Шумейко, приватні підприємці, Сергій Корнієнко директор компанії bib 04122020 3«Буд-Буд», Людмила Грицаєнко та Людмила Масько (голови районної та міської організацій профспілок науки і освіти). Завдяки таким благодійникам акція продовжуватиметься до Дня Святого Миколая; спілчанки відвідають сім»ї, в яких є діти з інвалідністю вдома та вручать продуктові набори.

І, звичайно, вдячні небайдужим чоловікам – волонтерам Вадиму Кропивці, Володимиру Бразі, Олександру Марченко, Володимиру Волику за допомогу транспортом.

Переймаючись буденними проблемами, ми всі повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.

Хочеться побажати всім нам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності плани та задуми. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Валентина СЬОМАК, директор ЦРБ ІМ.В.МАЛИКА


 

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!