Смачний і соковитий кабачковий торт

kabachок 02072020Надзвичайно смачний і ніжний кабачковий торт. Дуже простий в приготуванні.

Його можна готувати і до вечері, і до святкового застілля.

Інгредієнти:

Кабачок – 2 шт.(середнього розміру)


Манна крупа – 100 гр.
Яйце – 2 шт.

Кріп
Сіль, перець за смаком.

Часник – 1 зубч.
Олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ:

1.Кабачки потрібно натерти на великій тертці. Залишити на декілька хвилин, а через деякий час потрібно зайвий сік віджати і злити. Додаємо до кабачків 2 яйця, манну крупу, кріп, сіль, перець, подрібнений часник і все перемішуємо. Даємо постояти суміші 10-15 хвилини.

2.На сковороді обсмажуємо кабачкові млинці з двох сторін до золотистого кольору. Даємо охолонути.

Окремо готуємо начинку для торта. Пропонуємо вам найсмачніші рецепти.

  1. Начинка з грибами і твердим сиром

Свіжі шампіньйони (300 гр.) чистимо і нарізаємо тонкими пластинками. Ріпчасту цибулю (1 шт.) дрібно нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо гриби, перемішуємо, солимо, перчимо, смажимо до готовності. Знімаємо з вогню та даємо охолонути.

Часник (2 зубч.) очищаємо і пропускаємо через прес. Твердий сир (100 гр.) натираємо на великій тертці. В мисочці з’єднуємо подрібнений часник, тертий сир і майонез (2 ст.л.), перемішуємо все до однорідної маси. Начинка готова.

Змащуємо наші кабачкові млинці спочатку сирною масою, а зверху рівномірно викладаємо грибну начинку. Дальше знову млинець – сирна маса – грибна начинка. Залишаємо торт на 30 хвилин, щоб пропитався. Зверху прикрашаємо зеленню.

  1. Начинка з сиром, морквою і помідорами

Ріпчасту цибулю (1 шт.) очищаємо і дрібно нарізаємо. Моркву (1 шт.) очищаємо й натираємо на великій тертці. Пасеруємо овочі на рослинній олії до золотистого кольору.

Часник (2 зубч.) очищаємо і пропускаємо через прес. Свіжу зелень дрібно нарізаємо. Твердий сир (100 гр.) натираємо на великій тертці. Помідори (2 шт.) нарізаємо тонкими кружечками.

В окремій мисочці з’єднуємо майонез (2 ст.л.), подрібнений часник і дрібно нарізану зелень, це все перемішуємо до однорідної маси.

Готовий кабачковий млинець, змащуємо часниковим соусом, зверху рівним шаром розподіляємо обсмажені овочі. Наступним шаром викладаємо кружечки помідорів, посипаємо тертим сиром. Накриваємо другим млинцем і повторюємо шари в тій же послідовності. Залишаємо торт на 30 хвилин, щоб пропитався. Зверху прикрашаємо зеленню. Смачного!

Джерело: https://osoblyva.com/

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!