Надія КОСТІНА стала переможницею премії «Земля жінок» 2020 від Фонду Yves Rocher

kostina 16032020 112-го березня в Києві відбулася церемонія вручення премії «Земля Жі­нок» 2020, на якій було відзначено найкращі екопроєкти, створені жінками. Церемонію проводить Фонд Yves Rocher у 15 країнах світу. Зокрема у Франції, Україні, Німеччині, Швейцарії, Марокко, Португалії та багато інших.

«Фонд Yves Rocher був заснований більше 25 років тому як втілення відображення цінностей сім’ї Роше. Головна місія Фонду Yves Rocher - ак­тивно діяти на захист нашого спільного майбутнього та разом змінити світ на краще», – наголошує Жак Роше, Президент Фонду Yves Rocher.

Мета премії – підтримка жінок у боротьбі за збере­ження навколишнього се­ре­довища, фінансування й розвиток потенційних гло­бальних ініціатив, які в подальшому направлені на вирішення екологічної кри­зи нашої планети. Задля вибору найкращих еко­про­єктів у кожній країні фор­мується команда членів журі, що ретельно відбирає найбільш перспективні еко­проєкти, що вже реалі­зу­ються, підтверджують кон­кретні досягнення та мають два обов’язкових фактори, направлені на захист нав­колишнього середовища та несуть виражений соціа­льний або освітній ха­ракт­ер. Цього року до складу журі увійшли Тарас Тополя, соліст гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні, амбасадор про­єкту U-report; Ната Жиж­ченко, лідерка гурту Onuka; Анна Запталова, гене­раль­на директорка компанії Yves Rocher, головні редактори видань ELLE Ukraine, Har­per’s Bazaar Ukraine, Cos­mopolitan, Marie Claire Uk­raine, «Караван Исто­рий», Event Ukriane, «Един­ствен­ная», «Твой Малыш» та ін. Журі оцінювали проєкти за такими критеріями: надій­ність проєкту та позитивний вплив проєкту на навко­лишнє середовище, прак­тична користь та соціальна важливість проєкту для місцевих громад та/або України в цілому, якість зв’язку проєкту з місцевими громадами та організа­ція­ми, історія досягнень та конкретні результати, об­ґрун­тування бюджету, мо­ти­вація та відданість ке­рівника проєкту, іннова­ційність та перспективи роз­витку.kostina 16032020 2

Керівник міжнародних проєктів, соціальний під­приємець Надія Костіна стала переможницею в Ук­раїні з проєктом «Зцілення природою: лікування ау­тизму та дитячого цере­бра­льного паралічу». Про­єкт має на меті адап­тацію та реабілітацію дітей-ау­тистів, а також дітей та молоді з іншими фізичними та розу­мовими пору­шен­нями шля­хом приро­доре­абі­літа­ції. Завданням якого є ви­ко­ристання інноваційних аме­риканських та євро­пей­ських методик з метою по­кращення станів аутизму у вихованців Лубенської спе­ціальної школи-інтер­нат. «У м.Лубни реалі­зу­ється над­звичайно унікаль­ний про­єкт. Вітаємо Надію Костіну з перемогою та бажаємо подальших ус­піхів!», – на­голосила ге­неральна ди­рек­торка ком­­панії «Ів Роше Україна» Анна Запталова. 

«Навесні вихованці шко­ли-інтернат спільно з Фон­дом Yves Rocher проведуть екологічну акцію «Дерево життя», у рамках якої ви­садять більше 200 дубів. Також в Лубенській школі-інтернат облаштують уніка­льну сенсорну кімнату - екопростір нового типу з використанням еко­ма­те­ріалів та рослин для про­ведення заходів природо­реабілітації. Над ство­рен­ням сенсорної кімнати, яка стане унікальним прос­то­ром реабілітації, працюють найкращі спеціалісти з Ук­раїни та Франції. Крім того, передбачена особлива під­тримка розвитку художніх талантів вихованців інте­рнату 14-річного Тараса Кіріченка та 15-річної Лізи Новіченкової. Ікону, нам­алювану і подаровану Та­расом Кіріченком, було пе­редано Президенту Фонду Yves Rocher Жаку Роше. Також Тарас готує особ­ливий подарунок-портрет засновника Фонду Yves Rocher, який теж пе­ре­да­дуть до Франції», – роз­повідає керівниця про­єкту «Зцілення природою» На­дія Костіна. 

Довідково: Бренд рослинної косметики Yves Rocher був започаткований в 1959 році паном Івом Роше в бретонському місті Ла-Гасії, Франція. Сьогодні, 61 рік потому, рослинну косметику Yves Rocher можна по праву назвати інноваційною та випереджаючою час. Над цим щодня працюють більше ніж 150 вчених зі спеціалізаціями в різних областях науки про Рослини та Шкіру. Це єдиний косметичний бренд у світі, який повністю керує життєвим циклом своєї продукції без посередників: від Рослини до шкіри Клієнта. Вчені-експерти невпинно подорожують усім світом в пошуках унікальних компонентів, відкривають та вивчають нові види рослин, розпізнають їх унікальні властивості.

Бренд Yves Rocher залишається вірним принципам та традиціям свого засновника, для якого Природа служила невичерпним джерелом натхнення. Протягом усіх років свого існування бренд Yves Rocher приділяє велику увагу захисту навколишнього середовища. З цією метою у 1991 році був створений Фонд Yves Rocher, в рамках якого в Україні діє 2 програми: проєкт «Озеленимо Планету Разом» та Премія «Земля Жінок».

Календар свят

Березень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678
Міжнародний жіночий день.
9
День народження Тараса Шевченка.
10
Іменини Ніки.
Галини.
11121314
Іменини Венедикта.
15
Всесвітній день сну.
1617
неділя Прощення.
1819
Іменини Дарії
20
Весняне рівнодення.
21222324
25
Благовіщення.
День СБУ.
26
День Національної гвардії України.
2728293031
Пасха (римо-католики).

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!