ЗБЕРЕГТИ КАДРИ І ВИРОБНИЦТВО

avtomasch 31102019 1   Українська економіка не надто славиться ви­робництвом. В основному – це торгівля. Тому особ­ливо ціниться те, що в Лубнах змогли зберегти базу та кадровий потенціал для переоб­лад­нання та ремонту автомобілів. Так-так, ви не помилилися: ТОВ «Автомаш-Лубни» не лише працює, а й намагається створювати пер­спективи для майбутнього виживання.

   Досить молодий, але до­­свідчений директор під­приємства Олександр Олексійович Волик чітко ус­відомлює становище ав­то­ремонтної галузі. Втім за­не­падницьких ноток у йо­го го­ло­сі непомітно. Він на­­ціле­ний на збереження ТОВ «Автомаш-Лубни», йо­го по­дальший розвиток. То­му ни­­­ні паралельно ве­ден­­ню робіт, що є тради­цій­­ни­ми для підприєм­ства, про­во­дить його ак­ре­ди­тацію, що дасть можливість здій­сню­вати техогляд всіх типів ав­томобілів. Ділова лю­ди­на, він розуміє, що мож­ли­вості, яки­ми володіє за­вод, дають йому базу для ро­бо­ти в цій сфері. В іс­ную­чих цехах підприєм­ства є діль­ниця з техніч­ного конт­ролю ав­томо­бі­лів. А ос­кільки у дер­жаві пла­нують в най­ближ­чі роки ввести тех­ог­ляд на транс­портні за­соби, а не лише на ко­мер­ційний або вантажний та автобус­ний транспорт, то це реаль­на перспектива роз­витку ТОВ «Автомаш-Луб­ни».avtomasch 31102019 2

   Щодо сьогодення, то тут як займалися ремон­том ав­томобілів, їх пере­об­лад­­нанням, роботою зі спец­тех­нікою, так і зай­маються.

   На ТОВ «Автомаш-Луб­ни» переобладнують дви­гуни з бензинового на ди­зель­не паливо, вста­нов­­люють газобалонне облад­нання на автомобілі, виготовляють самоскидні кузова вантажних автомо­білів. Тобто виконують всі мож­­ливі види переоб­лад­нання, які мають іти в пере­реєстрацію. Отже, мо­жуть автомобіль-асе­нізатор пе­ре­­обладнати на бортовий, забезпечити додавання на автомобіль обладнання ма­­­ніпу­ля­тора, кранової ус­тановки.avtomasch 31102019 3

   Виконують зварю­валь­­ні роботи, фарбу­ван­ня, внутрішнє оздоб­лення, в тому числі автобусів ПАЗ, КАВЗ, ін­ших марок, ремонт дви­гу­нів, а також вантажних ав­томобілів ЗІЛів, КамАЗів, ГАЗ­онів. Зай­маються ре­мон­­­­­том ру­­хової частини, ку­зов­ни­ми роботами. Плюс мають базу для переоб­лад­нання мікроавтобусів з ван­тажних у пасажир­ські, з па­сажирських в спец­­тех­ні­ку, наприклад, карети екс­тре­ної медичної допо­моги.

   Заявлені роботи не­мож­­­­­­ливі без людей – згур­­­­­­то­ваного, висококва­ліфіко­ваного трудового колек­тиву. Він створений давно, люди мають ве­ликий тру­довий стаж на одному під­­приємстві. А це – неоці­нен­ний досвід та уміння. Робітникам, які тут тру­дять­ся, під силу ви­конання будь-яких зва­рювальних робіт (на під­приємстві, крім інших, застосовується аргонове зварювання). Втім кад­рова проблема все ж іс­нує. Тому що одна спра­ва звар­ник, який зварює конструк­ції, і зовсім інша – прове­дення робіт, пов’я­заних з ремонтом автомо­білів або автобусів. За сло­вами Олек­сандра Во­лика, з цим тре­ба наро­дитися. Мо­лоді ж люди не поспі­шають оби­рати робіт­ничу професію того ж зварника, авто­слю­саря чи слюсаря механо­скла­даль­­них робіт, маляра. Тому доводиться обхо­дитися власними пере­віреними силами. Це лю­ди, які все трудове життя від­дали праці на ТОВ «Авто­маш-Лубни».avtomasch 31102019 4

avtomasch 31102019 5

avtomasch 31102019 6

  Великий стаж роботи на підприємстві мають бра­­­­­ти Сергій і Анатолій Гав­рики, які займаються ре­мон­том автобусів. У бри­га­ді, хоч і не­повній, також пра­цює Сергій Кос­тюк. Во­ни здій­снюють зварю­валь­ні ро­боти, зби­рання і фар­бу­вання авто­транспортних засобів. На хорошому ра­хун­ку слю­сарі Во­лодимир Яко­вен­ко, Пав­­ло Лозицький, Олександр Шведь­ко і Анд­рій Тітов, токарі Олек­сій Плис, Юрій Сер­гієнко.

   На заводі працює ла­бо­­раторія по технічному конт­ролю (начальник Сер­гій Фед­ченков, помічник Віта­лій Ткаленко), яка має відповід­не обладнання, що до­зво­ляє якісно здій­сню­вати необ­хід­ні діаг­нос­тичні ро­боти. Словом, навіть у ни­ніш­ньому не­простому житті ТОВ «Ав­томаш-Луб­ни» про­дов­жує працювати, прим­ножуючи славу Лубен, як автомо­більного міста.

Олександр МІЩЕНКО.

Знімки автора.

Підписуйтесь на нас у facebook !!!

А також читай: Оголошення: РОБОТА !!!!!!

Станьте одним із 4 000 передплатників. Газета "Лубенщина" завжди з вами

Календар свят

Березень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678
Міжнародний жіночий день.
9
День народження Тараса Шевченка.
10
Іменини Ніки.
Галини.
11121314
Іменини Венедикта.
15
Всесвітній день сну.
1617
неділя Прощення.
1819
Іменини Дарії
20
Весняне рівнодення.
21222324
25
Благовіщення.
День СБУ.
26
День Національної гвардії України.
2728293031
Пасха (римо-католики).

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!