ukenru

Готуємо опеньки

openku 28102019 3У період грибного сезону багато бродять по лісі в пошуках опеньків. Ці маленькі грибочки завоювали визнання завдяки відмінному смаку, що дозволяє поєднувати їх з різноманітними інгредієнтами: додавати в салати, парити, смажити, тушкувати, використовувати в якості основного компонента для перших страв, а також робити різні домашні заготовки на зиму.

Мариновані опеньки з кропом
   В цей рецепт маринованих опеньків крім всяких прянощів в маринад додають ще й кріп, що надає маринаду особливий смак. Можна подавати сміливо на будь-яке свято, веселощі або просто сімейне застілля! Дуже хороший і легкий рецепт приготування маринованих опеньків. Якщо у Вас заморожені опеньки, можна приготувати прямо перед Новим роком за добу.
Інгредієнти для рецепта маринованих опеньків: openku 28102019 1
Гриби опеньки (можна і заморожені) 2 2,5 кг;
Вода-1 л;
Цукор: 2 3 столових ложки;
Сіль: 60 грамів для маринаду (і 40 для варіння);
Перець горошком запашний 5 шт. кріп 3-4 шт.
Оцет 5% 100 мл;
Чорний перець горошком: 5 шт.
Для початку за рецептом ми приготуємо маринад. Потрібно довести до кипіння воду, потім додати всі спеції за призначеною кількістю які вказані в рецепті, сіль, запашний перець горошком, чорний перець горошком, цукор все розчинити в киплячій воді. Потім злити в заздалегідь приготовлену миску і процідити, потім ще раз довести до кипіння і долити оцет і нехай покипить 3-4 хвилини.

Смажені опеньки з часником і майонезом

   Дуже смачно виходить, якщо смажити опеньки на сковороді з додаванням часнику і соусу провансаль. Така проста підлива буде в самий раз, якщо додати її до пюре з картоплі.

openku 28102019 2Інгредієнти
  • опеньки – 1 кг;
  • зубчики часнику – 5 шт.;
  • олія соняшникова 50 мл;
  • майонез – 200 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • чорний перець – 1 щіпка;
  • червоний перець – 1 щіпка;
  • сіль – за смаком;
  • петрушка – декілька гілочок.

Покрокове приготування

  1. Поріжте відварені опеньки і відправте на обжарку в сковороду з рафінованою олією. Готуйте близько третини години при середньому вогні. Додайте цибулю, який попередньо порубаєте невеликим кубиком. Слідом введіть часник. Нарізати його краще всього пластинками.
  2. Через 35 хвилин з початку готування додайте порцію майонезу, ретельно перемішайте. Приправте кількома видами перців і посоліть за смаком.

    Підписуйтесь на нас у facebook !!!

    А також читай: Майбутньому пенсіонеру: Як докупити стаж?

Погода

Погода

Курс валют

Календар

Лютий, 2020
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456
іменини Ксенії (Оксани)
789
101112
Трьох святителів: Василя Великого, Григорія Богослова, Іоанна Златоуста
1314
День Святого Валентина (День Закоханих)
15
Стрітення Господнє (Зимобор)
16
Масниці (Масляна)
17181920
День Героїв "Небесної сотні"
21
День Рідної мови
2223
242526272829 
  • Станьте одним із 4 000 передплатників. Газета «Лубенщина» завжди з вами
  • Передплати газету лубенщина лише за 15,50
  • "Лубенщина" у форматі PDF - вигідно і зручно!
  • Як подати оголошення на сайті газети "Лубенщина"
  • Допоможіть своєму клієнту знайти вас! Додайте інформацію про вашу організацію в Довідник підприємств!

Україна і Світ

Відомий луцький лікар безкоштовно оперуватиме онкохворих

petrovskii 19022020Директор і головний лікар МЦ «Боголюби» Вадим Петровський пообіцяв щомісяця проводити абсолютно безкоштовне оперативне лікування двох онкохворих пацієнтів.

Детальніше...

ЧЕКАЛИ 55, НАТОМІСТЬ ВЕСІЛЬНИЙ МАРШ ПРОЛУНАВ ДЛЯ 62 ПАР – ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ НА ПОЛТАВЩИНІ

paru 18022020 2Невимовне щастя – знайти свою половинку серед мільйонів людей, адже усвідомлення того, що ти надихаєш – окриляє і захоплює.

Детальніше...

Українським циркам дали рік, щоб оновити програми без тварин

enot 14022020До наступного року в цирках не повинно бути в розважальних програмах номерів з тваринами.

До 2021 року в Україні не повинно залишитися жодної вистави, в якій для номера використовувалися би тварини. Про це розповіла міністра культури, молоді та спорту Ірина Подоляк.

Детальніше...

Замовити рекламу

Автомагазин Автогалактика

Видавництво Лубни

Контакти

  • Адреса: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 6-11-20, (05361) 6-14-58, 063-607-88-24
  • Журналіст (05361) 6-14-68
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51, 050-261-96-96
  • Оператори комп’ютерної верстки (05361) 7-45-56

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
© 2018 Газета Лубенщина. Всі права захищені.

Карта сайта

Пошук по сайту