Вітайте - юна модель лубенської школи №3!

model katja 24082019 1Конкурс «Найкраща топ-модель України-2019», що про­ходив у Житомирі, органі­за­торами якого були Катерина Шуть і її мо­дель­не агентство, при­ніс приєм­ну новину для лубен­ців. Юна модель, уче­ни­ця 6 класу ЗШ №3 Катя Рома­щенко стала володаркою гран-прі «Найкраща топ-мо­­­дель Ук­раїни 2019» у своїй віковій ка­тегорії, а це діти віком 11-13 років. Вона вияви­лася найкра­щою се­ред 12 учасників цієї вікової групи.

На конкурсі були виходи «Морський бриз» (демон­стра­ція костюму пов’я­за­но­го з мо­рем, відпочин­ком), другий ви­хід «худож­ниця» (костюм пред­ставляв як ти бачиш су­часну художницю), на третій ви­хід організато­рами для демон­страції на­да­ва­лася шкіль­на форма, яку діти по­винні були про­рекламувати.

Це не перша перемога юної лубенки. Вона протя­гом ос­тан­ніх трьох років, відколи розпочала кар’єру юної моделі, постійно бере участь у подіб­них конкурсах. У Каті уже бу­ли перемоги на конкурсах «Міс украї­ноч­ка», «Beauty of Ukraine», «Маленька леді України», де вона теж здобула одні з перших місць.

Дебют Каті відбувся у Львові, куди вона поїхала з мамою, від­шукавши інфор­мацію в Інтернеті. Дівчинці хотілося спробувати себе у подібного роду заходах. Незважаючи на те, що у неї навіть не було модельного досвіду, вийшла на сцену. Втім, показу пере­дувала потужна підго­товка перед конкурсом з боку органі­заторів свята, яка тривала протягом 5 днів. І так кож­ного разу. В Житомирі, на­приклад, це було 2 дні. Діти-учасники цілеспря­мовано з ранку до піз­нього вечора проходять репе­тиції. Організатори роб­лять постановки виходів. Звісно, є перерви. Але робота на сцені – це перш за все.model katja 24082019 2

Результат для Каті Ро­ма­­щенко виявився ваго­мим – перемога у конкурсі, здобуття гран-прі. Під час нагородження вона отри­мала корону пере­можниці, стрічку «Найкраща топ-модель України 2019», офіційний диплом.

На моє запитання юна мо­дель відповіла, що це дає їй упевненість в собі, можли­вість спілкування з різними дітьми.  Вліт­ку дів­чинка закінчила шко­лу мо­делей Алли Костро­мі­чової в Києві. Віднині вона серти­фікована модель. Нав­чан­ня було в травні, коли кож­ні вихідні (субота-неділя) з ма­мою їздили в Київ на за­няття.

Катя Ромащенко у школі навчається на відмінно. За­раз вона у шостому класі. Є захоп­лення. Навчається у музичній школі по класу вокал і фор­тепіано. Були ще заняття з тан­цю. Але в цьому році дів­чинка планує спробувати себе в образо­творчому мис­тецтві.

У вересні вийде третя кни­га «Найвидатніші діти Ук­раї­ни», в якій Катя Рома­щенко буде представлена в топ-де­сятці найвидат­ніших дітей Ук­раїни.

Нещо­давно їй запро­понували вступити до шко­ли кіно. Заняття розпоч­нуться з вересня. А це знову ж таки щотижневі поїздки до Києва, напружена робо­та над собою. Тому за­своєн­­ня шкільної програ­ми, нав­чання проходить у дорозі – їдуть на конкурс, читаючи, слухаючи аудіо книги, і з конкурсу їдуть, повторюючи пройдений мате­ріал шкіль­ної про­грами. А вона досить наси­чена і все треба встигати. 

Найближчим часом у Каті буде два покази, на які вона про­йшла кастинг, від­бір. Вони заплановані у Києві на жов­тень і листо­пад. Там пла­нується при­сут­ність пред­став­ників мо­дель­них агент­ств з Мілана (Італія), Парижа (Франція). На одному зі свят редакція журналу  «Ukrainian people» буде вручати ще й кубок «Найвидатніша ди­тина України» за їхніми висновками. Тож побо­ро­тися є за що.

А 2 вересня Катя Рома­щенко як і інші діти піде на свято Дня знань, яке роз­по­­чинає новий навчальний рік. На ньому вона отримає ме­даль «Обличчя школи», по­свідчення. Така відзнака у цьому навчальному зак­ладі вручається не вперше. Та у цьому році саме Катя буде обличчям ЗШ №3.

Олександр МІЩЕНКО.

Фото з архіву Катерини РОМАЩЕНКО.

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!