Моїм лідером є Бог і виборець: Руслан Ляшко оголосив про вихід з Радикальної партії

ruslan 03062019Депутат Полтавської обласної ради Руслан Ляшко оголосив про свій вихід з фракції і Радикальної партії. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook:

- Останні події засвідчують, що більшість політичних об’єднань керуються не своїм обов’язком перед виборцями служити народу, а все більше приватними інтересами. Тих партій, які тримають свою думку і позицію, які дотримуються ідей і обіцянок стає все менше. Зберегти свою честь і незалежність від вказівок «кураторів», від наказів голосувати за потрібні пакети рішень стає все важче. Зокрема, за власну позицію з різних фракцій обласної ради було виключено кількох депутатів. В більшості партій за час каденції спостерігалася докорінна зміна політичних векторів і пояснити виборцям ці маневри вже нереально. Не виключенням стала і Радикальна партія. Я йшов в депутати за партійними списками сподіваючись працювати в команді, мати підтримку для вирішення питань округу і Полтавщини. Нажаль я помилився. Постійні ротації в керівництві фракції, дії моїх колег з підтримки антинародних рішень, голосування за надання переваг нафто-газовим магнатам вказують, що загальнопартійні обіцянки залишились для виборців. Окремі нардепи, що вийшли з партії зараз пробують керувати фракцією в області, як своїм майном. Я хочу і буду працювати в умовах коли депутат є представником округу, а не перетворюється в маріонетку. В цій ситуації я бачу єдиний вихід. Я оголосив про свій вихід з фракції і Радикальної партії. Моїм Лідером є Бог і виборець.ruslan 03062019 1

Депутат облради Руслан Ляшко на сесії зауважив, що депутати вимагали звіту про причини провальних показників фінансово-господарської діяльності нещодавно потужного комунального підприємства «Полтавафарм» та негайного оголошення прозорого конкурсу для заповнення вакансії керівника підприємства, - повідомляє інтернет-видання Полтавщина. Вимагали від голови Полтавської обласної ради Біленького пояснень про збільшення фінансування видатків на капітальний ремонт сесійної зали, внесення змін до структури виконавчого апарату Полтавської обласної ради щодо скорочення посади заступника голови ради, а також оптимізації штатного розпису загалом. Вимагали пропорційності розподілу обласних коштів для всіх районів, а не пріоритетів для одного — Решетилівського. Зрештою, вимагали прислухатися до людей і доопрацювати Перспективний план формування територій громад області. Який був зверстаний всупереч вимог закону та методики. За місяць, що минув, жодна з цих законних вимог не була виконана. 

Нагадуємо, що сьогодні відбулася позачергова сесія обласної ради, але вона не набрала кворуму. Ініціаторами позачергової сесії облради виступили більше 30 депутатів, яких обурили очевидні фінансові «договорняки» керівництва облради та ОДА і небажання керівників області звітувати за витрачання бюджетних коштів, а також змінювати підходи до їх розподілу та використання. На порядку денному було кілька кадрових питань.

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!