Лубенські господині, готуємо Великодний сирник разом!

surnuk 23042019Рецепт цієї смакоти дала мені моя хресна мама. Відтоді жодень Великдень не проходить без нього (жителька с. Хорошки).

Сирник:

1 кг сиркової маси

6 яєць

1 склянка цукру

3 чайні ложки ванільного екстракту

3 столові ложки кукурудзяного крохмалю

3 столові ложки борошна

Додатково:

2 пакети зеленого желе

1 пачка довгастого печива

2 невеликих банана

Біла глазур (150 г цукрової пудри, 1/2 столові ложки вершкового масла,

2 столові ложки молока)

Підготувати дві форми діаметром 23 см, застелити на дні пергаментним папером.

Яйця помістити в миску, додати цукор і збити на високій швидкості до консистенції гоголь-моголя.

Додати сирну масу і інші інгредієнти і змішати на дуже повільній швидкості (щоб не надто наповнити тісто бульбашками повітря) до тих пір, поки суміш не стане однорідною

Розділити тісто навпіл і розподілити по формам.

Випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів (поки верх сирника  не покриється тонкою плівкою.

Розтопити желе відповідно до вказівок на упаковці, остудити до легкого загустіння.

В одну з форм розподілити зверху печиво, по діагоналі. Між печивом розмістити шматочки банана, залити желе і накрити другим сирником.

Помістити в холодильник на 3 години.

Готовий сирник прикрасити білою глазур'ю.

Для цього, масло з молоком помістити в каструлю, і нагріти до розчинення. Додати цукрову пудру і перемішати, поки глазур не матиме грудок. Почекати 1 хвилину, і нанести на сирник.

Джерело:http://www.uarp.org/news/1555925632

Календар свят

Квітень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День сміху.
234567
Всесвітній день здоров’я.
89101112
Всесвітній день рок-н-ролу.
1314
151617
Український день довкілля.
18192021
2223
Всеукраїнський день психолога.
Іменини святкує Юрій.
2425
Іменини святкує Марко.
26
Міжнародний день пам’яті Чорнобилької катастрофи.
2728
Вербна неділя.
2930
Іменини Якова.
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!